Σαν Σήμερα | 22 Ιουνίου

    pornohub
    sex videos
    mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
    Βρείτε μας στο

    Λεπτομέρειες Event

    Αυτό το συμβάν εκτελείται από 22 Ιούνιος 2019 μέχρι 22 Ιούνιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 22/06/2024

    • Ετικέτες: , , , , , , ,
    • Προσεχείς Ημερομηνίες:

    Το 2001, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις Η.Π.Α. η ταινία Fast and Furious, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία δημιουργώντας σειρά ταινιών που στην Ελλάδα είναι γνωστές και ως “Μαχητές των Δρόμων“. Το concept των δυναμικών ανδρών (Vin Diesel, Paul Walker) που οδηγούσαν ειδικά κατασκευασμένα οχήματα κυρίως σε κόντρες, με όμορφα κορίτσια να θαυμάζουν την προσπάθεια, βρήκε πρόσφορο έδαφος μεταξύ του νεανικού κοινού, σπάζοντας τα ταμεία. Χαρακτηριστικά τόσο της συγκεκριμένης, όσο και ολόκληρης της σειράς ταινιών, είναι τα θεαματικά πλάνα στα περισσότερα εκ των οποίων περιλαμβάνονται αυτοκίνητα. Προφανώς, η υπόθεση δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας και δεν παλεύει να μας πείσει για την αληθοφάνειά της. Στην ταινία, οι πρωταγωνιστές οδηγούν ποικίλα αυτοκίνητα, από Mitsubishi Eclipse και Dodge Charger, μέχρι Toyota Supra και Mazda RX-7.

    Το 1933, έφυγε από τη ζωή στα 36, ο Sir Henry Ralph Stanley “Tim” Birkin. Ο Βαρώνος από το Nottingham (Νότιγχαμ) της Αγγλίας που έγινε γνωστός και ως Tim Birkin (Τιμ Μπίρκιν), υπήρξε ένας από τους πρώτους Βρετανούς οδηγούς αγώνων αυτοκινήτων και μέλος των Bentley Boys, κατά τη δεκαετία του ’20. Αναδείχθηκε νικητής στις 24 Ώρες του Mans δυο φορές, το 1929 (Bentley) και το 1931 (Alfa Romeo), μαζί με τους Wolf Barnato και Earl Howe αντίστοιχα. Το 1933, είχε μια άτυχη στιγμή όταν κατά τη διάρκεια του GP Τρίπολης στη Λιβύη, όπου τερμάτισε στην 3η θέση, έκαψε το χέρι του στην εξάτμιση του αυτοκινήτου. Λίγες ημέρες αργότερα πέθανε, ενώ υπάρχει διχογνωμία ως προς την αιτία θανάτου, καθώς ορισμένοι υποστηρίζουν ότι έπαθε σήψη από το τραύμα και άλλοι, ότι προσβλήθηκε από ελονοσία.


    Το 1989, γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, Όσλο, ο Andreas Mikkelsen (Αντρέας Μίκελσεν). Από τους πρωταγωνιστές του WRC τα τελευταία χρόνια, ο Mikkelsen που το 2008 έγινε ο νεότερος οδηγός που κατακτά βαθμούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, είναι γνωστός και ως “The Handsome” λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης. Έχει οδηγήσει για ομάδες όπως Volkswagen, Skoda, Citroen και σήμερα, Hyundai, ενώ στην καριέρα του έχει λάβει μέρος σε 100 αγώνες κατακτώντας 3 νίκες και ανεβαίνοντας 22 φορές στο βάθρο. Ταχύτατος σε κάθε είδους οδόστρωμα, έχει τερματίσει 3 φορές (2014, 2015, 2016) στην 3η θέση του πρωταθλήματος με τη Volkswagen, ενώ το 2011 και 2012 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο Intercontinental Rally Challenge (IRC), με Skoda. Συνοδηγός του στο Hyundai i20 Coupe WRC είναι ο συμπατριώτης του Anders Jaeger.

    Το 2008, πραγματοποιήθηκε στην πίστα Magny Cours, το τελευταίο GP Γαλλίας, με νικητή τον Felipe Massa, ο οποίος οδηγούσε για λογαριασμό της Ferrari. Μετά από 10 χρόνια, το 2018, το GP Γαλλίας επέστρεψε στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος F1, με τον αγώνα να διεξάγεται στην πίστα του Paul Ricard.

    tamilsexstories
    sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
    https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
    mm
    Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

    E-mail: [email protected]