Σαν Σήμερα | 30 Ιουνίου

    pornohub
    sex videos
    mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
    Βρείτε μας στο

    Λεπτομέρειες Event

    Αυτό το συμβάν εκτελείται από 30 Ιούνιος 2019 μέχρι 30 Ιούνιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 30/06/2024

    • Ετικέτες: , , , , , ,
    • Προσεχείς Ημερομηνίες:

    Το 1966, πέθανε σε ηλικία 59 ετών, ο Giuseppe “Nino” Farina (Τζιουζέπε Φαρίνα). Ο Ιταλός οδηγός είχε τροχαίο ατύχημα στις Άλπεις, ενώ κατευθυνόταν προς την Reims (Ρεμς) για να αγωνιστεί στο GP Γαλλίας. Πέραν του αγώνα, ο Farina θα λάμβανε μέρος και σε γύρισμα για την ταινία “Grand Prix”, όπου ήταν σύμβουλος και ντουμπλάριζε σε δύσκολες σκηνές οδήγησης τον πρωταγωνιστή, Yves Montant. Ο Farina, έγραψε ιστορία όταν το 1950 έγινε ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, οδηγώντας Alfa Romeo, ενώ είναι και ένας από τους 3 οδηγούς που έχουν κερδίσει αγώνα στο ντεμπούτο της στη Formula 1 (1950).

    Το 1939, γεννήθηκε στο Södertälje της Σουηδίας, ο Harry Kallstrom (Χάρι Κάλστρομ). Από τους οδηγούς αγώνων που διακρίθηκαν στη δεκαετία του ’70 ο Kallstrom, είχε το προσωνύμιο “Sputnik” αναφορικά με την ταχύτητά του. Κατέκτησε μία νίκη σε αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, το 1976, στη χώρα μας, με συνοδηγό στο Datsun Violet 160J τον Claes-Goran Andersson. Επιπλέον, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 1969, οδηγώντας Lancia Fulvia Coupe με συνοδηγό τον Gunnar Häggbom.


    Το 1975, γεννήθηκε στο Hurth (Ιρτ) της Γερμανίας, ο Ralf Schumacher (Ραλφ Σουμάχερ). Συμμετείχε στην Formula 1 από το 1997 έως το 2007, σημειώνοντας από 6 νίκες, 6 pole positions και τερματίζοντας 27 φορές στο βάθρο. Οδήγησε για τις Jordan, Williams και Toyota, όμως η αλήθεια είναι πως τόσο λόγω ταλέντου, όσο και λόγω προσωπικότητας εν γένει, έμεινε στη σκιά του μεγάλου αδελφού του, Michael. Παρόλα αυτά οι δυο τους, παραμένουν τα μόνα αδέλφια που έχουν κερδίσει αγώνες στην Formula 1.

    tamilsexstories
    sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
    https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
    mm
    Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

    E-mail: [email protected]