3 Απριλίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 3 Απρίλιος 2019 μέχρι 3 Απρίλιος 2099. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 03/04/2025

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1985, γεννήθηκε στην Toisa (Τόισα) της Φινλανδίας o οδηγός ράλι Jari Matti Latvala (Γιάρι Μάτι Λάτβαλα). Έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε αγώνα WRC το 2002, σε ηλικία 17 ετών, ενώ αποτελεί τον καλύτερο Φινλανδό οδηγό των τελευταίων ετών. Κατέχει το ρεκόρ του νεότερου νικητή αγώνα WRC (22 ετών και 313 ημερών), λόγω της νίκης του στη Σουηδία το 2008, ενώ έχει κατακτήσει 18 νίκες στο θεσμό, οδηγώντας για τις Ford, VW, Toyota. Παρόλο που δεν έχει κερδίσει τον Παγκόσμιο τίτλο, είναι ένας από τους ταχύτερους, διαχρονικά, οδηγούς του θεσμού, έχοντας κατακτήσει νίκη σε κάθε σεζόν, από το 2008 έως και το 2018.
  Photo: Toyota

  Το 1966, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Battista “Pinin” Farina (Μπατίστα “Πινίν” Φαρίνα), ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας σχεδιασμού αυτοκινήτων. Καθώς ήταν ο μικρότερος γιος μιας οικογένειας με 11 παιδιά, απέκτησε το προσωνύμιο “Pinin” που σημαίνει “ο μικρότερος”. Το 1930 ίδρυσε την Carrozzeria Pinin Farina, εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής αμαξωμάτων. Σύντομα απέκτησε μεγάλη φήμη στο χώρο, με αποτέλεσμα η Pininfarina να εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες σχεδιασμού στον κόσμο, έχοντας συνεργασία με αυτοκινητοβιομηχανίες όπως Ferrari, Fiat, Peugeot, Hyundai κ.α.


  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]