Σαν σήμερα | 9 Μαΐου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 9 Μάιος 2019 μέχρι 9 Μάιος 2099. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 09/05/2025

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1837, γεννήθηκε στο Russelheim (Ρίσελχαιμ) της τότε Πρωσίας και νυν Γερμανίας, ο Adam Opel (Άνταμ Όπελ). Το 1858 και ενώ βρισκόταν στο Παρίσι, εντυπωσιάστηκε από ένα νέο τεχνούργημα, τη ραπτομηχανή και λίγο αργότερα, ξεκίνησε να εργάζεται σε μια εταιρεία που κατασκεύαζε ραπτομηχανές, ώστε να εξοικειωθεί περισσότερο με αυτές. Το 1862 επέστρεψε στο Russelheim όπου ξεκίνησε σε ένα μικρό εργαστήριο την παραγωγή ραπτομηχανών, ονομάζοντας την επιχείρησή του “Opel“. Το 1886, ο Opel στράφηκε στην παραγωγή ποδηλάτων με επιτυχία, καθώς η εταιρεία του μετατράπηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ποδηλάτων. Μετά από μια πυρκαγιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του εργοστασίου, η οικογένεια Opel αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή ραπτομηχανών και να στραφεί στις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα. Ο Adam Opel δεν πρόλαβε να βιώσει αυτή την αλλαγή, καθώς πέθανε το 1895 σε ηλικία 58 ετών, οπότε το έργο του συνεχίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.


  Το 1950, δημιουργήθηκε στην Ισπανία η αυτοκινητοβιομηχανία Seat, με την ονομασία της να αποτελεί το ακρωνύμιο των λέξεων “Sociedad Española de Automóviles de Turismo“. Την ίδρυσή της υπέγραψε η κρατική βιομηχανική εταιρεία Instituto Nacional de Industria (INI), με αρχικό κεφάλαιο που σε σημερινές τιμές θα ήταν περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ. Σύντομα, η Seat έγινε ο μεγαλύτερος προμηθευτής οχημάτων στη χώρα της, παράγοντας αυτοκίνητα που έμειναν στην ιστορία. Η αρχή έγινε με το Seat 1400, που αποτέλεσε το πρώτο όχημα της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο για την ιστορία της, υπήρξε το Seat 600. Να σημειωθεί, ότι η Seat δεν περιορίστηκε στην Ισπανική αγορά αλλά πολύ σύντομα, παρά το γεγονός ότι η δομή της ισπανικής οικονομίας δεν ήταν αντίστοιχη χωρών της Κεντρικής Ευρώπης, ξεκίνησε τις εξαγωγές αυτοκινήτων αυξάνοντας το τζίρο της. Συνεργάστηκε αρχικά με τη Fiat, όμως σημείο καμπής υπήρξε η πώληση της εταιρείας απο την ισπανική κυβέρνηση στο Group VW, το 1986. Από τότε, αποτελεί μια από τις θυγατρικές αυτοκινητοβιομηχανίες του ομίλου, αποτελώντας ένα από τα 4 σημαντικά σκαλοπάτια στη δομή του, μαζί με τις Skoda, VW και Audi. Το επίκεντρο εργασιών της Seat βρίσκεται στο βιομηχανικό συγκρότημα του Martorell, κοντά στη Βαρκελώνη.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]