Σαν Σήμερα | 10 Ιουλίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 10 Ιούλιος 2019 μέχρι 10 Ιούλιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 10/07/2025

  • Ετικέτες: , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1856, γεννήθηκε στο χωριό Smiljan (Σμίλιαν) της τότε Αυστροουγγαρίας και νυν Κροατίας, ο Nikola Tesla (Νίκολα Τέσλα). Γεννημένος από Σέρβους γονείς και έχοντας σερβική υπηκοότητα, ο Tesla υπήρξε ένα από τα πιο φωτισμένα πνεύματα των Βαλκανίων, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην πρόοδο της επιστήμης. Στις σημαντικότερες εφευρέσεις του εντάσσονται το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα και το ραδιόφωνο, ενώ θεωρείται εμμέσως, πατέρας της ασύρματης επικοινωνίας.

  Φεύγοντας από τη χώρα του, βρέθηκε αρχικά στο Παρίσι και έπειτα στις Η.Π.Α., όπου εργάστηκε στην επιχείρηση ηλεκτρισμού του Thomas Edison (Τόμας Έντισον). Σύντομα απέκτησαν σχέση ανταγωνισμού, καθώς ο Αμερικανός διέγνωσε στο πρόσωπο του Tesla μια σημαντική απειλή στα επιστημονικά του κεκτημένα, οπότε δεν άργησε η στιγμή που ο τελευταίος ανεξαρτητοποιήθηκε. Μάλιστα, το 1912 ο Tesla αρνήθηκε να παραλάβει το Νόμπελ Φυσικής, καθώς θα έπρεπε να το μοιραστεί με τον Edison. Το έργο του δεν αναγνωρίστηκε όπως θα άξιζε, παρά μόνο μετά θάνατον. Πέθανε πάμφτωχος σε ηλικία 86 ετών, έχοντας ζήσει μια μοναχική και εν πολλοίς εκκεντρική ζωή, με μοναδική του αγάπη, τα περιστέρια…


  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]