Σαν Σήμερα | 10 Ιουνίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 10 Ιούνιος 2019 μέχρι 10 Ιούνιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 10/06/2025

  • Ετικέτες: , , , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  To 1967, πραγματοποιήθηκε ο φημισμένος αγώνας αντοχής 24 Heures Du Mans. Νικητές αναδείχθηκαν οι Αμερικανοί Dan Gurney και A.J. Foyt με Ford. Σε μια αυθόρμητη κίνηση πανηγυρισμού, ο Gurney ψέκασε με σαμπάνια ενώ βρισκόταν στο βάθρο και αυτή, υπήρξε η απαρχή του πανηγυρισμού με σαμπάνιες που βιώνουμε μέχρι σήμερα στους περισσότερους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

  Το 1979, ολοκληρώθηκαν οι 24 Ώρες του Mans, με νικητές τους Klaus Ludwig (Κλάους Λούντβιχ)-Don Whittington (Ντον Γουίτινγκτον)-Bill Whittington (Μπιλ Γουίτινγκτον) με Porsche. Στη 2η θέση της κατάταξης, ολοκλήρωσε ακόμη μια Porsche με πλήρωμα τους Rolf Stommelen (Ρολφ Στόμελεν), Paul Newman (Πωλ Νιούμαν) και Dick Barbour (Ντικ Μπάρμπορ). Με τον τερματισμό του στη 2η θέση, ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, Paul Newman, εκτός του ότι πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία της αγωνιστικής του καριέρας, υπήρξε και μια διασημότητα που προσέδωσε ξεχωριστή αίγλη στον κορυφαίο αγώνα αντοχής.


  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]