Σαν Σήμερα | 13 Αυγούστου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 13 Αύγουστος 2019 μέχρι 13 Αύγουστος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 13/08/2024

  • Ετικέτες: , , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  To 1866, γεννήθηκε στη Villar Perosa της Ιταλίας ο Giovanni Agnelli (Τζιοβάνι Ανιέλι). Επιχειρηματίας που έγινε γνωστός για την ίδρυση της Fiat το 1899, o Agnelli υπήρξε εκ των πρωτοπόρων στον τομέα, στη γειτονική Ιταλία. Υπήρξε ο άνθρωπος που έφερε στο προσκήνιο την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έως τα μέσα του 20ού αιώνα, όπως και ο εγγονός του, που έφερε ακριβώς το ίδιο όνομα, ο οποίος ηγήθηκε της εταιρείας και την οδήγησε σε ακμή. Ο παππούς Agnelli, έφυγε από τη ζωή το 1945, σε ηλικία 79 ετών.

  To 1902, γεννήθηκε στο Lahr της τότε Γερμανικής Αυτοκρατορίας ο Felix Wankel (Φέλιξ Βάνκελ), μηχανικός που εφηύρε τον ομώνυμο κινητήρα. Ο κινητήρας Wankel ήταν περιστροφικός, αναπτύσσοντας την ισχύ του μέσω ενός τριγωνικού περιστρεφόμενου ρότορα, σε αντίθεση με τους κινητήρες που βασίζονται στην παλινδρομική κίνηση των εμβόλων. Η αρχή έγινε το 1957, όταν ο κινητήρας δοκιμάστηκε από τους μηχανικούς της NSU και στη συνέχεια, τοποθετήθηκε σε αρκετά μοντέλα της γερμανικής φίρμας. Κορυφαίο εξ αυτών υπήρξε το επαναστατικό για την εποχή NSU Ro 80, που απέδιδε ισχύ 115 ίππων μέσω ενός κινητήρα με δύο ρότορες και ήταν το πρώτο γερμανικό αυτοκίνητο που αναδείχθηκε “Car of the Year“, το 1968. Αργότερα, μεγάλες μάρκες όπως Daimler-Benz, General Motors, Toyota και Mazda, απέκτησαν άδεια χρήσης του συγκεκριμένου τύπου κινητήρα και στα δικά τους οχήματα. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο ίδιος ο Wankel δεν οδηγούσε, καθώς είχε σοβαρό πρόβλημα όρασης, όμως είχε στην κατοχή του ένα NSU Ro 80 το οποίο οδηγούσε ο προσωπικός του σοφέρ. Πέθανε το 1988, σε ηλικία 86 ετών στη Χαϊδελβέργη της τότε Δυτικής Γερμανίας.

  Το 1942, γεννήθηκε στο Montreuil της Γαλλίας, ο Jean-Claude Andruet (Ζαν Κλοντ Αντρουέ). Δύο φορές Πρωταθλητής Γαλλίας (1968, 1970) και Πρωταθλητής Ευρώπης (1970) στα ράλι, ο Andruet κατέκτησε το 1973 τη νίκη στο Ράλι Μόντε Κάρλο, που αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα ο οποίος διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Συνολικά κατέκτησε ακόμη δύο νίκες (Κορσική 1974, Σαν Ρέμο 1977), ολοκληρώνοντας την καριέρα του με 3 νίκες και 7 τερματισμούς στο βάθρο, σε επίπεδο WRC.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]