Σαν Σήμερα | 16 Δεκεμβρίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 16 Δεκέμβριος 2019 μέχρι 16 Δεκέμβριος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 16/12/2024

  • Ετικέτες: , , , , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  To 1945, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Giovanni Angelli (Τζιοβάνι Ανιέλι). Επιχειρηματίας που έγινε γνωστός για την ίδρυση της Fiat το 1899, o Angelli υπήρξε εκ των πρωτοπόρων στον τομέα, στη γειτονική Ιταλία. Υπήρξε ο άνθρωπος που έφερε στο προσκήνιο την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έως τα μέσα του 20ού αιώνα, όπως και ο εγγονός του, που έφερε ακριβώς το ίδιο όνομα, ο οποίος ηγήθηκε της εταιρείας και την οδήγησε σε ακμή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές μορφές στην ιστορία της αυτοκίνησης.

  Το 1982, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών λόγω καρδιακού επεισοδίου, ακόμη μια σημαντική μορφή της αυτοκίνησης, ο Colin Chapman (Κόλιν Τσάπμαν). Σπούδασε μηχανικός και γρήγορα τον προσέλκυσε η αυτοκινητοβιομηχανία, με αποτέλεσμα το 1952 να ιδρύσει την Lotus Cars. Μια εταιρεία που είναι γνωστή για την κατασκευή σπορ αυτοκινήτων και την ευρεία εμπλοκή της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με πολλές επιτυχίες στην F1. Έχοντας και γνώσεις αεροναυτικής μηχανικής, ο Chapman εστίασε στη δημιουργία οχημάτων χαμηλού βάρους και καλής οδικής συμπεριφοράς, παρά στην προσπάθεια επίτευξης μεγάλης ισχύος στους κινητήρες. Είναι άλλωστε γνωστή η ρήση του πως “το να προσθέσεις ισχύ σε κάνει πιο γρήγορο στις ευθείες, το να μειώνεις βάρος σε κάνει πιο γρήγορο παντού.” O Chapman έφερε στα αυτοκίνητα και τους αγώνες μια σειρά από καινοτομίες, όπως η χρήση γονάτων στην πίσω ανάρτηση, τα οποία ονομάστηκαν “Chapman Struts“, τα αμαξώματα από μονοκόκ (monocoque) και τη χρήση ground effect για μεγαλύτερη κάθετη δύναμη. Ακόμη, ήταν ο πρώτος που έβαλε διαφήμιση εκτός χώρου αυτοκινήτων στα μονοθέσιά του, όταν πέτυχε χορηγική συμφωνία με την καπνοβιομηχανία John Player, η οποία διαφημιζόταν πάνω σε αυτά.


  Το 2003, έγινε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών στη Γαλλία, η παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Faster“, σε σκηνοθεσία Mark Neale. Όπως αποδείχθηκε, το Faster αποτέλεσε το πρώτο μέρος μιας σειράς ταινιών με θέμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών, MotoGP. Στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ, αφηγητής του οποίου ήταν ο ηθοποιός Ewan McGregor, βρισκόταν η αντιπαλότητα των Valentino Rossi και Max Biaggi, οι οποίοι μάχονταν για τον τίτλο. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες Ιταλούς αναβάτες, εμφανίζονται ακόμη οι Garry McCoy, John Hopkins καθώς και πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως οι Mick Doohan, Kevin Schwantz, Wayne Rainey, Kenny Roberts και Barry Sheene.Το Faster απέκτησε και sequels, τα “The Doctor, The Tornado and The Kentucky Kid – DTK” (2006), “Fastest” (2011) και “Hitting the Apex” (2015), όλα με παρόμοια θεματολογία βασισμένη στο MotoGP.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]