Σαν Σήμερα | 17 Νοεμβρίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 17 Νοέμβριος 2019 μέχρι 17 Νοέμβριος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 17/11/2024

  • Ετικέτες: , , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1906, γεννήθηκε στο Hamamatsu (Χαμαμάτσου) της Ιαπωνίας ο Soichiro Honda (Σοϊχίρο Χόντα). Ξεκίνησε να εργάζεται ως μηχανικός στο Τόκιο το 1922 και ανέπτυξε ενδιαφέρον για τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα. Το 1928 άνοιξε δικό του συνεργείο επισκευής οχημάτων, ενώ το 1936 τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα και εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Το 1937 δημιούργησε μια εταιρεία που παρήγαγε πιστόνια για την Toyota και σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, το 1948, έκανε το μεγάλο βήμα. Ίδρυσε μαζί με τον Takeo Fujisawa (Τακέο Φουτζισάβα) την Honda Motor Co LTD. και οι δυο τους, κατόρθωσαν να μετατρέψουν μια μικρή βιομηχανία σε πολυεθνικό κολοσσό.

  O Ayrton Senna οδηγώντας McLaren-Honda

  Ο Honda ανέλαβε το μηχανολογικό μέρος και την ανάπτυξη προϊόντων, ενώ ο Fujisawa ασχολήθηκε με το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης. Χάρη στις γνώσεις του, δημιούργησε μοτοσικλέτες που σημείωσαν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Παρέμεινε πρόεδρος της εταιρείας μέχρι το 1973, όταν αποσύρθηκε μαζί με τον -αντιπρόεδρο- Fujisawa. Πέθανε το 1991 σε ηλικία 84 ετών από πρόβλημα στο συκώτι, ενώ 5 ημέρες αργότερα, ο Ayrton Senna του αφιέρωσε τη νίκη στο GP Ουγγαρίας, με McLaren-Honda.


  To 1973, ξεκίνησε ο Γύρος της Κορσικής, τελευταίος γύρος του πρώτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC). Μέχρι και το 1978 ο θεσμός περιλάμβανε μόνο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, ενώ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών αντικατέστησε το αντίστοιχο Κύπελλο, το 1979. Επιστρέφοντας στο 1973, στον γαλλικό αγώνα κυριάρχησε η ομάδα της Renault, με τον Jean Pierre Nicolas (Ζαν Πιερ Νικολά) να επικρατεί, ακολουθούμενος από τους Jean Francois Piot (Ζαν Φρανσουά Πιό) και Jean Luc Therier (Ζαν Λυκ Τεριέ), όλοι τους με Alpine Renault A110. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Renault έγινε η πρώτη παγκόσμια πρωταθλήτρια ράλι στην ιστορία.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]