Σαν Σήμερα | 19 Σεπτεμβρίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 19 Σεπτέμβριος 2019 μέχρι 19 Σεπτέμβριος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 19/09/2024

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1909, γεννήθηκε στο Wiener Neustadt (Βίενερ Νόισταντ) της τότε Αυστροουγγαρίας, ο Ferdinand Anton Ernst Porsche (Φέρντιναντ Άντον Έρνστ Πόρσε). Έγινε γνωστός ως Ferry Porsche (Φέρι Πόρσε), καθώς ήταν ο γιος του ιδρυτή της Porsche, Ferdinand Porsche Sr. Ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και ενεπλάκη από νεαρή ηλικία με την μηχανολογία και την κατασκευή αυτοκινήτων. Μάλιστα, ήταν μέλος της ομάδας που είχε συστήσει ο Ferdinand Porsche Sr. για τη δημιουργία του VW Beetle. Μετά τη λήξη του πολέμου και ενώ ο πατέρας δικαζόταν στη Γαλλία καθώς προμήθευε το ναζιστικό καθεστώς με οχήματα και τεχνογνωσία, ο Ferry Porsche ξεκίνησε την παραγωγή αυτοκινήτων καθαρά για τη δική του επιχείρηση. Από εκεί και έπειτα η πορεία είναι λίγο έως πολύ γνωστή, καθώς η Porsche εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής sport αυτοκινήτων, έχοντας δημιουργήσει οχήματα-θρύλους, με κορυφαία όλων την Porsche 911. Πέθανε το 1988 σε ηλικία 88 ετών, στη φάρμα που κατείχε η οικογένειά του στην Αυστρία και κηδεύτηκε δίπλα στον πατέρα του.

  Το 1965, γεννήθηκε στην Roquebrune-Cap-Martin της Γαλλίας, ο Gilles Panizzi (Ζιλ Πανιζί). Πρόκειται για Γάλλο οδηγό ράλι, που υπήρξε εργοστασιακός οδηγός για τις Peugeot, Mitsubishi μεταξύ 1998 και 2005, κερδίζοντας 7 αγώνες, όλους σε άσφαλτο με Peugeot 206 WRC. Ο σπεσιαλίστας της ασφάλτου Panizzi, έχει μείνει στην ιστορία για το τρομερό του βλέμμα με μάτι που γυάλιζε, αλλά και τα περίφημα “donuts” στο Ράλι Καταλονίας 2002, όταν αποφάσισε εν ώρα αγώνα και ενώ προηγούνταν με διαφορά 45 δευτερολέπτων, να ικανοποιήσει τους χιλιάδες θεατές που τον παρακολουθούσαν σε μια διασταύρωση.


  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]