Σαν Σήμερα | 21 Ιανουαρίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 21 Ιανουάριος 2020 μέχρι 21 Ιανουάριος 2099. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 21/01/2025

  • Ετικέτες: , , , , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1862, δημιουργήθηκε στο Rüsselsheim am Main (Ρισελχάιμ αμ Μάιν) της Γερμανίας, η Opel. Μια από τις κορυφαίες γερμανικές φίρμες του 20ού και 21ου αιώνα, ιδρύθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα από τον, έως τότε, κατασκευαστή μηχανών ραψίματος, Adam Opel (Άνταμ Όπελ). Ως τέτοια ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της, ενώ σύντομα, το 1886, επεκτάθηκε στην κατασκευή ποδηλάτων με υψηλούς τροχούς. Αν και τα πρώτα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν το 1899, το πρώτο πραγματικό μοντέλο που καταγράφηκε στην ιστορία της Opel ήταν το Darracq, που ήταν προϊόν συνεργασίας με την ομώνυμη γαλλική εταιρεία, το 1901. Το 1935, παρουσίασε το πρώτο όχημα μαζικής παραγωγής, που ονομάστηκε Olympia, ενώ από το 1931 είχε περάσει στον έλεγχο της Αμερικανικής General Motors, όπου ανήκε μέχρι το 2017. Από τότε, η Opel ανήκει στο γαλλικό Group PSA, το οποίο είναι πλέον το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη μετά το γερμανικό VW Group. Η Opel έχει παρουσιάσει πολλά αυτοκίνητα που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, όπως τα Manta, Kadett, Astra και Corsa, ενώ το 2012 παρουσίασε το Opel Adam, ένα μικρό όχημα πόλης που ονομάστηκε έτσι στη μνήμη του ιδρυτή της εταιρείας.

  Το 1885, γεννήθηκε στη Γαλλία ο André Lagache (Αντρέ Λαγκάς), που μαζί με τον René Léonard υπήρξαν το πρώτο ντουέτο που κέρδισε στις 24 Ώρες του Mans, το 1923. Ο Lagache, εργαζόταν ως μηχανικός στην αυτοκινητοβιομηχανία Chenard et Walcker και επελέγη να οδηγήσει το σπορ μοντέλο της, στο παρθενικό 24 Heures du Mans. Μαζί με τον Léonard, κατέκτησαν τη νίκη και στις 24 Ώρες του Spa, το 1925. Έφυγε από τη ζωή το 1938, κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός νέου οχήματος σε Γάλλους στρατιωτικούς, στις Βερσαλίες.


  Το 1918, πέθανε στη Γενεύη της Ελβετίας σε ηλικία 55 ετών, ο Emil Jellinek (Εμίλ Γιέλινεκ). Γερμανός επιχειρηματίας, που επέδειξε ενδιαφέρον για ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα στα τέλη του 19ου αιώνα, το αυτοκίνητο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που καθιέρωσε, τυπικά το 1902, το όνομα Mercedes σε συνεργασία με την ήδη υπάρχουσα εκείνη την εποχή, DMG (Daimler-Motoren-Gesellschaft). Το πρώτο αυτοκίνητο αυτής της συνεργασίας, στις αρχές του 20ού αιώνα, ονομάζονταν Mercedes 35, καθώς Mercedes ήταν το όνομα της κόρης του Jellinek. Η διαίσθηση του Γερμανού πως αυτό το όνομα θα “στεριώσει” στις συνειδήσεις του κοινού ήταν σωστή, καθώς στην πορεία έγινε μια από τις πιο διάσημες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο. Η ονομασία “Mercedes” έγινε εμπορικό σήμα στις 23 Ιουνίου 1902 και λίγους μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 1902, απέκτησε επισήμως νομική κατοχύρωση. Η συνέχεια ήταν επιτυχημένη για τον Jellinek, που από το 1903 έλαβε άδεια να ονομάζεται Jellinek-Mercedes και το 1904, δημιούργησε την Mercédès Société Française d’Automobiles. Το 1906, σε συνεργασία με την DMG δημιούργησε μια νέα εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του εργοστασίου της τελευταίας στην Αυστρία, για μεγαλύτερη παραγωγή αυτοκινήτων. Ο Jellinek, όρισε εκεί ως επικεφαλής μηχανικό σχεδιασμό “κάποιον” Ferdinand Porsche και όπως γίνεται αντιληπτό, η ιστορία της αυτοκίνησης είχε ήδη αρχίσει να γράφεται…

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]