Σαν Σήμερα | 22 Ιουλίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 22 Ιούλιος 2019 μέχρι 22 Ιούλιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 22/07/2023

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  To 1894, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας αυτοκινήτων στην ιστορία. Ο αγώνας ξεκίνησε από το Παρίσι και ολοκληρώθηκε στη Ρουέν της Γαλλίας, έχοντας μήκος 126 χιλιομέτρων. Στον πρώτο αγώνα της ιστορίας ξεκίνησαν 21 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 15 είχαν κινητήρα εσωτερικής καύσης και 6 ήταν ατμοκίνητα. Πρώτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο κόμης Jules-Albert de Dion (Ζιλ Αλμπέρ ντε Ντιόν), που ολοκλήρωσε τη διαδρομή με το ατμοκίνητο τρακτέρ De-Dion Bouton που οδηγούσε, σε 5 ώρες και 40 λεπτά. Ωστόσο, το όχημά του δεν πληρούσε όλες τις προδιαγραφές. Έτσι, τα 5000 φράγκα που ήταν το έπαθλο από το έντυπο Petit Journal, μοιράστηκαν τα Peugeot και Panhard&Levassor, που τερμάτισαν λίγα λεπτά αργότερα. Αμφότερα, διέθεταν δικύλινδρο κινητήρα ισχύος 3,5 ίππων από τη Daimler.
  Photo: Daimler

  Το 1969, ο Αλέξανδρος Ισιγόνης, σχεδιαστής του περίφημου Mini, αναγορεύτηκε Ιππότης της Μεγάλης Βρετανίας. Την τιμητική βράβευση έκανε στον Έλληνα -γεννηθέντα στη Σμύρνη- σχεδιαστή αυτοκινήτων, η Βασίλισσα Ελισάβετ στην ετήσια εκδήλωση γενεθλίων της, στα ανάκτορα του Μπάκινχαμ. Χάρη στο Mini, ο Sir Alec Issigonis όπως ήταν το όνομά του μετά από αυτή τη βράβευση, έμεινε στην ιστορία της αυτοκίνησης, διατηρώντας έτσι μια τιμητική θέση και για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Εκτός από το χρίσμα του Ιππότη, ο Ισιγόνης αναγορεύτηκε ακόμη Διοικητής του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (1964). Τέλος, έγινε Βασιλικός Σχεδιαστής Βιομηχανίας (1964) και εξελέγη Μέλος της βρετανικής Royal Society, το 1967.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: ndouzinas@traction.gr