Σαν Σήμερα | 25 Οκτωβρίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 25 Οκτώβριος 2019 μέχρι 25 Οκτώβριος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 25/10/2024

  • Ετικέτες: , , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1937, το 16κυλινδρο αγωνιστικό της Auto Union με οδηγό τον Bernd Rosemeyer (Μπέρντ Ροσεμέγιερ) σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας, με 409 χλμ./ώρα, σπάζοντας για πρώτη φορά το φράγμα των 400 χλμ./ώρα. Το επίτευγμα σημειώθηκε σε ειδική αγωνιστική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας έκλεινε στη Γερμανία ένα κομμάτι της οδού που ένωνε την Φρανκφούρτη με το Darmstadt. Εκεί, εργοστασιακές ομάδες και ιδιώτες οδηγοί ή αναβάτες, συμμετείχαν με τα αυτοκίνητα ή τις μοτοσικλέτες τους, με στόχο την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ταχύτητας.

  Καθώς οι μετρήσεις σε αυτόν τον αγώνα δεν προσμετρούσαν μόνο τοπικά, όποιο ρεκόρ γινόταν είχε διεθνή χαρακτήρα. Για αυτό, ήταν ένα πολύ σημαντικό event, ειδικά για τα γερμανικά εργοστάσια όπως η Auto Union και η Mercedes. Το 1937, ο Bernd Rosemeyer κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, σε βαθμό που αμέσως μετά τις προσπάθειές του, δε μπορούσε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο. Πάντως, το αποτέλεσμα αντάμειψε εκείνον και την ομάδα του, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα πετυχαίνοντας 2 παγκόσμια ρεκόρ και κατακτώντας 13 διεθνείς τίτλους κλάσεων.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]