Σαν Σήμερα | 29 Ιουνίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 29 Ιούνιος 2019 μέχρι 29 Ιούνιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 29/06/2025

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1932, δημιουργήθηκε στη Γερμανία η Auto Union AG. Πρόκειται για το προϊόν συνένωσης, λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν από την οικονομική κρίση του 1929, των 4 μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων της Σαξονίας (Audi, DKW, Horch και Wanderer), που κινδύνευαν άμεσα με χρεοκοπία. Για αυτό το λόγο, επελέγησαν ως σήμα της νέας αυτοκινητοβιομηχανίας τα 4 αλληλένδετα δαχτυλίδια, καθώς συμβόλιζαν την ένωση των 4 κατασκευαστών. Οι 4 φίρμες συνέχισαν να υπάρχουν κάτω από την κοινή ομπρέλα, απλώς καθεμιά εστίασε σε ένα διαφορετικό κομμάτι της αγοράς, ώστε να αποφευχθεί ο εσωτερικός ανταγωνισμός. Η Auto Union πρόσφερε μια πλήρη σειρά μοντέλων, από τη μικρή μοτοσικλέτα DKW έως το μεγάλο 8κύλινδρο Horch Pullman Saloon. Κατά τη δεκαετία του ’30, ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στη Γερμανία.

  Το 1946, γεννήθηκε στο Orebro της Σουηδίας o Stig Lennart Blomqvist (Στιγκ Μπλόμκβιστ). Έγινε γνωστός και ως ο “παππούλης” των ράλι, λόγω του παρουσιαστικού του και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους πρώτους θρύλους του αθλήματος. Ήταν ενεργός σε αγώνες διεθνούς βεληνεκούς από το 1973 έως το 2006, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) το 1984, με Audi Quattro Α2 και συνοδηγό τον Bjorn Cederberg, με τον οποίο κέρδισαν και το Ράλι Ακρόπολις. Ολοκλήρωσε την καριέρα του έχοντας οδηγήσει για πολλές ομάδες -αν και οι περισσότεροι θυμούνται κυρίως την παρουσία του στη Saab κατά τη δεκαετία του ’70 και στην Audi τη δεκαετία του ’80-, κατακτώντας 11 νίκες και πετυχαίνοντας 33 τερματισμούς στο βάθρο των νικητών.


  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]