Σαν Σήμερα | 30 Δεκεμβρίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο
  Δεξιά στη φωτογραφία, ο Takeo Fujisawa

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 30 Δεκέμβριος 2019 μέχρι 30 Δεκέμβριος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 30/12/2024

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1950, σκοτώθηκε σε ηλικία 69 ετών, μετά από τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο κατά το οποίο σκοτώθηκε και η σύζυγός του, Clara, ο Arthur Davidson (Άρθουρ Ντάβιντσον). Ο Αμερικανός με σκοτσέζικες ρίζες, υπήρξε μαζί με τον William Harley (Γουίλιαμ Χάρλει) και τα αδέλφια του, Walter και William Davidson, οι ιδρυτές μιας από τις πιο φημισμένες μάρκες μοτοσικλετών στον κόσμο, της Harley-Davidson.

  Το 1988, πέθανε σε ηλικία 78 ετών από καρδιακή προσβολή ο Takeo Fujisawa (Τακέο Φουτζισάβα). Μαζί με τον Soichiro Honda (Σοιχίρο Χόντα), υπήρξαν οι ιδρυτές της Honda Motor Co LTD., το 1948. Οι δυο τους κατόρθωσαν να μετατρέψουν μια μικρή βιομηχανία σε πολυεθνικό κολοσσό,


  Δεξιά στη φωτογραφία, ο Takeo Fujisawa

  με τον Fujisawa να ασχολείται κυρίως με το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης, ενώ ο Honda είχε αναλάβει το μηχανολογικό μέρος και την ανάπτυξη προϊόντων. Το 1964 έγινε αντιπρόεδρος της Honda και το 1973 αποσύρθηκε (μαζί με τον Honda), παραμένοντας ως εξωτερικός σύμβουλος. Έπειτα, άνοιξε ένα κατάστημα με αντίκες στο Τόκυο.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]