Σαν Σήμερα | 31 Αυγούστου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 31 Αύγουστος 2019 μέχρι 31 Αύγουστος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 31/08/2024

  • Ετικέτες: , , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1938, η Auto Union AG έγινε μια από τις πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες που πραγματοποίησαν συστηματικούς ελέγχους πρόσκρουσης στα οχήματά τους, τα αντίστοιχα σημερινά Crash Tests. Οι πρώτες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο Golm του Potsdam, κατά τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν ποικίλα μοντέλα DKW με αμαξώματα από λαμαρίνα, ξύλο και πλαστικό. Στόχος των δοκιμών ήταν η μελέτη της συμπεριφοράς των διαφορετικών αμαξωμάτων κατά τη διάρκεια μιας πτώσης σε πλαγιά (rollover). Οι δοκιμές συμπεριλάμβαναν και πειράματα πρόσκρουσης στις κεντρικές εγκαταστάσεις δοκιμών της Auto Union, στο Chemnitz.

  Το 1906, γεννήθηκε στη Mouzon (Μουζόν) της Γαλλίας, ο Raymond Sommer (Ραϊμόντ Σομέρ). Οδηγός αγώνων που συμμετείχε και σε GP, ωστόσο σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στις 24 Ώρες του Mans, ο Sommer κατέκτησε τη νίκη 2 φορές (1932, 1933) με Alfa Romeo 8C 2300. Μάλιστα, οι νίκες του είχαν ιδιαίτερη σημασία καθώς μαζί του οδήγησαν στη νίκη δύο Ιταλοί που έγραψαν ιστορία, οι Luigi Chinetti και Tazio Nuvolari αντίστοιχα. Σημειώνεται, πως αν και δεν κέρδισε άλλη φορά στο Mans, ο Sommer βρέθηκε να προηγείται σε κάθε αγώνα έως το 1938, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να δει την καρό σημαία του τερματισμού. Έχασε τη ζωή του το 1950, σε ηλικία 44 ετών, ενώ συμμετείχε σε αγώνα στην πίστα της Cadours (Καντούρ), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε τούμπαρε.


  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]