Σαν Σήμερα | 4 Αυγούστου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 4 Αύγουστος 2019 μέχρι 4 Αύγουστος 2099. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 04/08/2023

  • Ετικέτες: , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  Το 1968, ο Αμερικανός Dan Gurney (Νταν Γκέρνι) έγινε ο πρώτος οδηγός που φόρεσε κράνος “full face” στην ιστορία των αγώνων Formula 1, κατά τη διάρκεια του GP Γερμανίας που διεξήχθη στην πίστα του Nurgburgring.

  Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Gurney αποδείχθηκε καινοτόμος, αφού γιορτάζοντας τη νίκη στις 24 Ώρες του Mans, έγινε ο πρώτος που ψέκασε με σαμπάνια προς το κοινό. Πανηγυρισμός, που έκτοτε καθιερώθηκε σε κάθε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.

  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: ndouzinas@traction.gr