Τι δουλειά έχει μία Lamborghini Huracan στην πίστα δοκιμών της Ferrari; (+video)

Δεν βλέπουμε κάθε μέρα μία Lamborghini στην ιδιωτική πίστα δοκιμών της ιταλικής εταιρείας, πόσο μάλλον να οδηγείται με τέτοιο τρόπο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Huracan

Για πολλούς η Huracan STO είναι ένα από τα καλύτερα supercars για χρήση πίστας κι όχι μόνο. Κάτι που πιστεύει και η Ferrari αναγνωρίζοντας την αξία του αντιπάλου. Υπό αυτό το πρίσμα, στις αρχές του περασμένου μήνα, ένας YouTuber εντόπισε μια Huracan STΟ να φτάνει στα όρια της στη πίστα του Fiorano. Στην έδρα ουσιαστικά της Ferrari.

Διαβάστε επίσης: O τερματισμός της χρονιάς – “Ξύρισε” τον τοίχο και κέρδισε 5 θέσεις (+video)

Όπως θα δείτε και στο video ο οδηγός της Ferrari (πιθανόν ένας εκ των δοκιμαστών της ιταλικής εταιρείας) πιέζει αρκετά το μοντέλο της Lambo. Αρκετές φορές το οδηγεί υπερστροφικά, ενώ σε άλλες περιπτώσεις εκμεταλλεύεται το εκπληκτικό κράτημα της και οδηγεί με απίστευτες γραμμές.


Ο λόγος που η ιταλική εταιρεία μπήκε σε αυτή τη διαδικασία είναι για να εξελίξει τον αντίπαλο της Huracan STO. Μπορεί η Ferrari να έχει την F8 Tributo που προσφέρει αρκετή παραπάνω ιπποδύναμη, αλλά δεν είναι προσανατολισμένη για χρήση πίστας.

Η πιο προφανής εξήγηση είναι ότι η Ferrari δοκιμάζει τη Lamborghini ως μέρος του προγράμματος ανάπτυξης μιας νέας παραλλαγής της F8 Tributo για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η 488 Pista. Μέχρι τότε απολαύστε το video!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.