Τι οδηγεί ο πρόεδρος της Toyota για να… γουστάρει; (+video)

Ο πρόεδρος της Toyota, ο κύριος Akio Toyoda δεν είναι από τους προέδρους εκείνους που παρατηρούν την αυτοκίνηση από μακριά... Κάθε άλλο, αγαπάει τα αυτοκίνητα και έχει και ένα για... ειδικές περιστάσεις.

Βρείτε μας στο

Το να είσαι πρόεδρος μιας εταιρείας αυτοκινήτων δεν συνεπάγεται αυτομάτως και πως αγαπάς την οδήγηση. Παρόλα αυτά, ο κύριος Akio Toyoda, πρόεδρος της ιαπωνικής μάρκας Toyota, είναι από τους ανθρώπους που λατρεύουν τους τέσσερις τροχούς και έχει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους.

Μάλιστα, όπως μας αφηγείται και στο video πιο κάτω του αρέσει η οδήγηση και μάλιστα σε περιβάλλον πίστας, ενώ έχει επισκεφθεί το Nurburgring για να μάθει να οδηγεί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δάσκαλός του σε αυτή την προσπάθειά του ο κύριος Naruse, ο οποίος του είπε όλα τα μυστικά και του έδειξε όσα χρειάζεται για να γίνει ο “μάστερ” της γερμανικής πίστας, πίσω από το τιμόνι ενός Toyota Supra.

Ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ιαπωνικής μάρκας και με το οποίο κάνει τις βόλτες του όποτε θέλει να ευχαριστηθεί την οδήγηση. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες του Jalopnik, πρόκειται για ένα Toyota Supra Turbo του 1993, σε ανθρακί μεταλλικό χρώμα, άριστα συντηρημένο, με μόλις 13.500 χλμ. στον χιλιομετρητή της.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr