Τι σημαίνει το νέο Tavascan για την Cupra;

O διευθύνων σύμβουλος των Seat και Cupra, Wayne Griffiths, εξηγεί τη σημασία που έχει το νέο Tavascan για την ισπανική εταιρεία και το μέλλον της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra Tavascan 2023

Λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του Cupra Tavascan στο Βερολίνο, ο Griffiths εξηγεί το όραμα της ισπανικής μάρκας μάρκας που θέλει να επανεφεύρει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία πιστεύει ότι μπορούν να είναι τα ταυτόχρονα “σέξι και σπορ”.

Διαβάστε επίσης: Cupra Formentor VZ5 από την Manhart, για όσους δεν αρκούνται στους 390 ίππους

Σχετικά με το νέο Tavascan ο διευθύνων σύμβουλος των Seat και Cupra το χαρακτηρίζει ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. “Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που να είναι ορθολογικό όσον αφορά τη βιωσιμότητα, αλλά με εξαιρετική σχεδίαση, σέξι και με συναίσθημα, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.”, δηλώνει ο Βρετανός με την γερμανική υπηκοότητα για τη σημασία του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Cupra για τον ίδιο και προσθέτει ότι με αυτό το μοντέλο θέλουν να αμφισβητήσουν το status quo και να προκαλέσουν τον κόσμο.


Cupra Tavascan 2023

Αναφορικά με τη σημασία του Tavascan για την Cupra o Griffiths επισημαίνει ότι πρόκειται για τη γέννηση ενός νέου ήρωα για μια νέα εποχή: “Στοχεύουμε σε ένα πολλά υποσχόμενο, φιλόδοξο μέλλον, με σταθερή πρόθεση να εισέλθουμε σε παγκόσμιες αγορές όπως η Αυστραλία, όπου ήδη κατακτήσαμε πέρυσι μεγάλη αναγνώριση. Και θέλουμε επίσης να φτάσουμε στη Νότια Αμερική, όπου η μάρκα είναι ήδη γνωστή. Ποιος ξέρει; Ίσως μια μέρα το Cupra Tavascan να πρωτοστατήσει και σε νέες αγορές. Στην Cupra κάνουμε μεγάλα όνειρα και θέλουμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας. Και από αυτή την άποψη, το Cupra Tavascan δεν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο, είναι μια στάση απέναντι στο μέλλον…”

Διαβάστε επίσης: Cupra και Rosalia τραγουδούν μαζί ένα διαφορετικό “Abcdefg” (+video)

Για την αποδοχή του Tavascan από το κοινό ο διευθύνων σύμβουλος των Ισπανών κάνει λόγο για την δημιουργία ενός αυτοκινήτου που “είναι σέξι, μοναδικό και ελκυστικό για τις νέες γενιές”, ωστόσο είναι ένα μοντέλο που δεν σχεδιάστηκε για να αρέσει σε όλους. “Δεν θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ηλεκτρικό SUV που να αρέσει σε όλους, αλλά θέλουμε λίγοι να το λατρέψουν. Είναι το Cupra Tavascan πολύ προκλητικό; Πάμε πολύ μακριά; Είμαστε πολύ προκλητικοί;”, αναρωτιέται ο Griffiths λίγο πριν από αποκάλυψη του νέου SUV προσθέτοντας ότι έρχεται την ιδανική στιγμή, τώρα που η συγκεκριμένη κατηγορία στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.