Τιμές και εκδόσεις Toyota C-HR στην Ελλάδα

Το νέο Toyota C-HR έφτασε στην χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις του. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Βρείτε μας στο

Η Toyota πριν λίγο καιρό παρουσίασε το C-HRτρία χρόνια σχεδόν μετά το λανσάρισμά του και το μοντέλο, έχει να επιδείξει αλλαγές στην εμφάνισή του, στον εξοπλισμό του αλλά και στις εκδόσεις του.

Αισθητικά, το ανανεωμένο Toyota C-HR έχει αλλαγές στις… λεπτομέρειες καθώς η κουπέ “αρχιτεκτονική” του αμαξώματός του παραμένει ίδια. Στο εμπρός μέρος έχει ανασχεδιαστεί ελαφρώς η μάσκα και ο προφυλακτήρας, ενώ τα κάτοπτρα των LED φώτων είναι ανασχεδιασμένα, τόσο εμπρός όσο και πίσω. Στο πίσω μέρος ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας, ενώ υπάρχει και αεροτομή σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Στο εσωτερικό του, το ανανεωμένο Toyota C-HR έχει καλύτερο infotainment πλέον συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ η ιαπωνική μάρκα κάνει λόγο και για βελτιωμένη ηχομόνωση σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Όσον αφορά τώρα τις εκδόσεις του, πλέον εκτός από την υβριδική έκδοση με τον 1.8 λτ. με τους 122 ίππους (που σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Toyota είναι αναβαθμισμένη), θα υπάρχει και η επίσης υβριδική, δίλιτρη έκδοση με 184 ίππους και εκπομπές CΟ2 στα 118 γρ./χλμ.

Από την βασική του έκδοση C-ENTER, ο εξοπλισμός του ανανεωμένου Toyota C-HR περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2, σύστημα Bluetooth hands-free, οθόνη αφής 8 ιντσών, δερμάτινο, τριάκτινο τιμόνι, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, αισθητήρες φώτων, κάμερα οπισθοπωρείας, adaptive cruise control, φώτα ημέρας και προβολείς LED, Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC), Σύστημα Προειδοποίησης Πίεσης Ελαστικών (TPWS) και ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες.

Πιο κάτω ακολουθούν οι τιμές και οι εκδόσεις του ανανεωμένου Toyota C-HR.

1.2T 6 M/T C-ENTER 21.270,00 €
1.2T 6 M/T C-LUB     22.450,00 €
1.8 Hybrid Synergy Drive Αυτόματο e-CVT C-ENTER 24.070 €
1.8 Hybrid Synergy Drive Αυτόματο e-CVT C-LUB 25.600 €
1.8 Hybrid Synergy Drive Αυτόματο e-CVT C-LUB Bi-Tone 26.200 €
1.8 Hybrid Synergy Drive Αυτόματο e-CVT C-HIC 29.050 €
2.0 Hybrid Dynamic Force Αυτόματο e-CVT C-LUB 29.050 €
2.0 Hybrid Dynamic Force Αυτόματο e-CVT C-LUB Bi-Tone 29.650 €
2.0 Hybrid Dynamic Force Αυτόματο e-CVT C-ULT 30.500 €
2.0 Hybrid Dynamic Force Αυτόματο e-CVT C-HIC 31.050 €
2.0 Hybrid Dynamic Force Αυτόματο e-CVT C-HIC Bi tone 31.650 €

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr