Τιμές Renault Captur με εργοστασιακό υγραέριο στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία αποκάλυψε τις τιμές του νέου Renault Captur στην εργοστασιακή του έκδοση. Τιμή εκκίνησης τα 17.860 ευρώ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η δεύτερη γενιά του Renault Captur είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με εργοστασιακό υγραέριο και η επίσημη αντιπροσωπεία γνωστοποίησε τις τιμές ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού.

Διαβάστε εδώ τις τιμές για όλες τις εκδόσεις του Renault Captur

Η συγκεκριμένη έκδοση του γαλλικού μοντέλου εξοπλίζεται με έναν κινητήρα που λειτουργεί τόσο με βενζίνη, όσο και με υγραέριο. Πρόκειται για τον 1.000άρη TCE με τρεις κυλίνδρους, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 170 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ. Συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και φέρει δύο δοχεία καυσίμου, ένα βενζίνης 48 λίτρων και ένα για την αποθήκευση του LPG με 40 λίτρα.

Το Renault Captur με εργοστασιακό υγραέριο συνοδεύεται από τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, την Authentic, την Expression και την Dynamic. Φέρει εγγύηση μηχανικών μερών που διαρκεί πέντε χρόνια και τριετή οδική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης: Το Renault Kadjar με 1.5 diesel, νέα τιμή και δώρο επιπλέον εξοπλισμό

Ακολουθούν τιμές (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και εκδόσεις για τον κινητήρα διπλού καυσίμου, όπως τις ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία:

1.0 TCe 100hp Authentic LPG: 17.680 €
1.0 TCe 100hp Expression LPG: 19.180 €
1.0 TCe 100hp Dynamic LPG: 21.350 €

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Renault.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.