Τμήμα της Λ. Ποσειδώνος γίνεται υπόγειο – Δείτε τα έργα από ψηλά (+drone video)

Νέο video με πλάνα από drone δείχνει πως εξελίσσονται τα έργα υπογειοποίησης της Λ. Ποσειδώνος! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ποσειδώνος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στην περιοχή του Ελληνικού. Μέρος αυτών είναι και η υπογειοποίηση μεγάλου τμήματος της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Το video που δημοσιεύθηκε πρόσφατα μας δείχνει σε ποια φάση βρίσκονται οι εργασίες.

Εναέριο Video: Δείτε πως κατασκευάζεται ο αυτοκινητόδρομος κεντρικής Ελλάδας (Ε65)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “ypodomes.gr“, οι εκσκαφές γίνονται από την εταιρεία ΑΒΑΞ και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Στο video θα δούμε τμήμα της κατασκευής της  υπόγειας διαδρομής. Το συνολικό της μήκος αγγίζει τα 1,5 χλμ. σε κάθε ρεύμα, ενώ υπάρχου τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με διαχωριστικό ανάμεσά τους. Θα ξεκινά από την παραλία Αλίμου και θα φθάνει έως το ύψος της μαρίνας του Ελληνικού, ενώ το ανώτατο όριο ταχύτητας του υπόγειου τμήματος θα είναι τα 70 χλμ/ώρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το εν λόγω τμήμα θα δοθεί στην κυκλοφορία προς το τέλος του 2024. Ταυτόχρονα έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες για την ελαχιστοποίηση ποσοτικά και χρονικά της επιβάρυνσης της κίνησης επί της υφιστάμενης Λεωφόρου Ποσειδώνος. Ακολουθεί το σχετικό video, με τα πλάνα από drone να δίνουν μία “γεύση” από την εξέλιξη των έργων στην περιοχή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.