Το αφεντικό της Toyota οδήγησε το αγωνιστικό Yaris υδρογόνου (+video)

Ο Akio Toyoda οδήγησε το αγωνιστικό Yaris υδρογόνου και κατά την διάρκεια του WRC στο Βέλγιο, με συνοδηγό τον Kankkunen! Δείτε το σχετικό video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota, Akio Toyoda δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μετά την οδήγηση του Toyota GR Yaris H2. Το πρωτότυπο Yaris με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου, πάτησε για πρώτη φορά ευρωπαϊκό έδαφος, κατά την διάρκεια του WRC του Βελγίου.

Συνοδηγός του Akio Toyoda ήταν ο θρύλος των Ράλι Juha Kankkunen. Ας δούμε τι δήλωσαν και οι δύο μετά την βόλτα τους με το υδρογονοκίνητο Yaris.

Akio Toyoda:
Είμαι ευγνώμων στον Juha που μου επέτρεψε να οδηγήσω. Με καθοδήγησε, κάνοντάς με να νιώθω άνετα. Οι δρόμοι ήταν δύσκολοι, ολισθηροί και με στενές επιφάνειές και συνθήκες που εναλλάσσονταν ανά πάσα στιγμή. Πιστεύω ότι, μαζί με την οδήγηση με κινητήρα υδρογόνου, καταφέραμε να αναδείξουμε στην Ευρώπη τις δυνατότητες του υδρογόνου ως επιλογή για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα».

Ο Kankkunen από την πλευρά του είπε:
“Η οδήγηση του Akio ήταν εξαιρετική. Και ο κινητήρας υδρογόνου έβγαζε σταθερή ροπή, που δεν τον κάνει να διαφέρει από έναν βενζινοκινητήρα. Επειδή εκπέμπουν μηδενικό CO2, πιστεύω ότι οι κινητήρες υδρογόνου θα γίνουν μια από τις επιλογές για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα όχι μόνο στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και στον κόσμο των καθημερινών αυτοκινήτων».

Τι λέει η Toyota:
Η τεχνολογία καύσης υδρογόνου επιτρέπει στα αυτοκίνητα να έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων σε σχετικά προσιτή τιμή, καθώς οι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται την «υφιστάμενη τεχνογνωσία κινητήρων εσωτερικής καύσης και τις επενδύσεις στην κατασκευή τους. Η χρήση αυτής της τεχνολογίας έχει μηδενικές εκπομπές στην εξάτμιση διατηρώντας τα χαρακτηριστικά που αγαπούν περισσότερο οι οπαδοί στα αγωνιστικά αυτοκίνητα – την ταχύτητα και τον ήχο”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]