Το αυτοκίνητο που έχει βρύα στο εσωτερικό του!

Πλέον, μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τα σύγχρονα αυτοκίνητα, ακόμη και να έχουν... βρύα στο εσωτερικό τους! Δείτε ποιο είναι το αυτοκίνητο που καινοτομεί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από μερικά χρόνια η γερμανική μάρκα Sono παρουσίασε το ηλιακό/ηλεκτρικό, πρωτότυπο αυτοκίνητό της. Πλέον, ήρθε η ώρα να ανακοινώσει πως το Sion, είναι έτοιμο για παραγωγή, ενώ έδωσε στην δημοσιότητα και περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο της.

Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι πως οι ηλιακές κυψέλες στην επιφάνεια του αμαξώματος του αυτοκινήτου προσθέτουν επιπλέον αυτονομία από 112 μέχρι και 245 χλμ. κατά μέσο όρο ανά εβδομάδα. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του αυτοκινήτου, αυτό σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες του μπορεί και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους ακόμη και τέσσερις φορές λιγότερο από ένα κανονικό ηλεκτρικό μοντέλο με παρόμοια μπαταρία.

Το Sono Sion εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων και 270 Nm ροπής. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να του προσφέρει μέχρι και 35 χλμ. σε μία ηλιόλουστη ημέρα, με την συνολική του αυτονομία να φτάνει στα 305 χλμ., σύμφωνα με τον κύκλο WLTP (εξαρτάται και από τον καιρό φυσικά). Η μπαταρία υποστηρίζει φορτιστή έως 75 kW DC ή 11 kW AC.

Το Sion μέσω της αμφίδρομης τεχνολογίας φόρτισης μπορεί να δώσει ενέργεια σε άλλα αυτοκίνητα ή ηλεκτρικές συσκευές ή ακόμη και να τροφοδοτήσει ένα σπίτι με ηλεκτρική ενέργεια.

Όμως, εμένα μου τράβηξε την προσοχή κάτι άλλο… Πως στο εσωτερικό του έχει βρύα σε ειδική θέση στο ταμπλό, πίσω από μια διάφανη, γυάλινη βιτρίνα. Αυτό σύμφωνα με τους Γερμανούς έγινε προκειμένου να φιλτράρεται και να ρυθμίζεται με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο, ο αέρας της καμπίνας… Μάλιστα υπάρχει και φωτισμός, προκειμένου να γίνεται πιο… ατμοσφαιρικό το θέαμα στην καμπίνα!

Η τιμή του αυτοκινήτου θα είναι περίπου 25.500 ευρώ. Αν και η Sono είναι γερμανική εταιρεία, το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στην Φινλανδία, ενώ ήδη υπάρχουν και σχέδια για νέα μοντέλα στο μέλλον, που θα βασίζονται στην πλατφόρμα του Sion.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]