Το… αγωνιστικό video της VW για το Golf GTI TCR

Το νέο μέλος της οικογένειας VW Golf είναι το GTI TCR και όπως θα δούμε και στο video συνδέεται στενά με την αγωνιστική εκδοχή του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από λίγο καιρό είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά σε επίσημες εικόνες τo VW Golf GTI TCR, μία έκδοση που αποτελεί ουσιαστικά την πολιτική εκδοχή του ομώνυμου αγωνιστικού Golf.

Πλέον, η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα και video που ετοίμασε για το νέο της μοντέλο και μέσα από αυτό μας δείχνει τη στενή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην πολιτική και στην αγωνιστική έκδοση.

Θυμίζουμε πως το γερμανικό hot hatch έχει κάτω από το καπό του 2.0 λτ. βενζινοκινητήρα τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 290 ίππους (45 ίππους περισσότερους από το… απλό GTI) και 370 Nm ροπής.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το video που ετοίμασε η γερμανική μάρκα για το VW Golf GTI TCR, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr