Το ακριβότερο όχημα στον κόσμο κλείνει τα 50!

Ποιο είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο; Κάποια συλλεκτική Ferrari ή μήπως κάποια υπερσύγχρονη Bugatti με χιλιάδες άλογα; Η αλήθεια ίσως σας εκπλήξει

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το αυτοκίνητο γεννήθηκε το 1886 δια χειρός Carl Benz, του Γερμανού εφευρέτη και πατριάρχη της αυτοκίνησης. Από τότε κατασκευάστηκαν πολλά και διαφορετικά αυτοκίνητα. Μερικά κατασκευάστηκαν μαζικά, σε μεγάλες γραμμές παραγωγής με σκοπό την ευρεία κατανάλωση και το κόστος τους ήταν μικρό. Άλλα πάλι είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από ακριβά υλικά, με έμφαση στις επιδόσεις, στην άνεση, στην ασφάλεια και απευθύνονται σε υψηλά βαλάντια.

Αν σας ρωτούσαν ποιο πιστεύετε πως είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ, πιθανώς να φέρνατε στο μυαλό σας ένα γρήγορο σπορ αυτοκίνητο, γυαλιστερό, χαμηλό, διθέσιο και ίσως κάμπριο, με κινητήρα πολλών κυβικών και μεγάλης ιπποδύναμης. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.

Το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, κατασκευάστηκε το 1971, κόστισε 38 εκατομμύρια δολάρια και ήταν ένα μικρό buggy, χωρίς πόρτες, χωρίς οροφή, χωρίς παρμπρίζ και αντί για σαλόνι είχε δύο αναδιπλούμενες καρέκλες παραλίας. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, διέθετε τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν σε καθέναν από τους τέσσερις κατευθυντήριους τροχούς του, που τροφοδοτούνταν από συστοιχία μπαταριών. Απέδιδε μόλις έναν ίππο και ενώ σχεδιάστηκε για να πιάνει τα 13 χλμ./ώρα, κατάφερε τελικά να αγγίξει τα 18 χλμ./ώρα.


Μιλάμε βέβαια για το περίφημο Lunar Rover γνωστό και ως Moon Buggy, το μικρό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε για να συνοδεύει και να μετακινεί τους αστροναύτες στην επιφάνεια της Σελήνης κατά τη διάρκεια των αποστολών τους. Φέτος γιορτάζει τα 50α του γενέθλια και είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα γι’ αυτό το πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Συνολικά κατασκευάστηκαν 4 Lunar Rovers, το 1971, από την Boeing, το γνωστό κατασκευαστή αεροσκαφών, σε συνεργασία με τη General Motors που ανέλαβε να τροφοδοτήσει το Lunar Roving Vehicle με τροχούς, φρένα και αναρτήσεις. Το όλο πρότζεκτ επέβλεπε η NASA. Το τελικό κόστος του πρώτου Moon Buggy διπλασίασε τελικά το αρχικό budget των 19 εκατομμυρίων δολαρίων και εν τέλει ξεπέρασε τα 38 εκατομμύρια δολάρια.

Τρία από τα τέσσερα Moon Buggies συνόδευσαν τους αστροναύτες στις διαστημικές αποστολές Apollo 15, 16 και 17. Καθένα από αυτά διένυσε περίπου 30 χιλιόμετρα στην επιφάνεια της σελήνης με σκοπό την εξερεύνηση μιας όσο το δυνατόν πιο μεγάλης περιοχής, τη συλλογή δειγμάτων από το έδαφος της σελήνης και βέβαια τη φωτογράφιση του σεληνιακού τοπίου. Συγκεκριμένα το πρώτο διένυσε 27,76 χιλιόμετρα, το δεύτερο 26,55 και το τρίτο 35,89. Και μπορεί τα τρία μαζί να έχουν διανύσει μόλις 90 χιλιόμετρα, αλλά σίγουρα είναι τα πιο σημαντικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει ποτέ αυτοκίνητο στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το Moon Buggy ζύγιζε μόλις 34 κιλά, στη Σελήνη βέβαια, με την ανίσχυρη βαρύτητά της, ενώ στη γη ζύγιζε 210 κιλά. Ήταν ικανό να μεταφέρει δύο αστροναύτες και τον εξοπλισμό τους και τα περισυλλεγμένα δείγματα. Ήταν εξοπλισμένο με φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, συστήματα τηλεπικοινωνιών και πλοήγησης. Στη φωτογραφία φαίνεται ο Συνταγματάρχης David Scott, Αμερικανός αστροναύτης και πιλότος, που διετέλεσε διοικητής της αποστολής Apollo 15 να οδηγεί το Lunar Rover στην επιφάνεια της Σελήνης.

Και τα τρία Moon Buggies παρέμειναν δια παντός στη σελήνη, αφού δεν μπορούσαν να μεταφερθούν πίσω στη γη μετά το πέρας της αποστολής. Από το 1972 που σταμάτησαν οι επανδρωμένες διαστημικές αποστολές τα Moon Buggies καταδικάστηκαν σε πενήντα χρόνια μοναξιάς και από τότε τα βλέπουμε μόνο στο μουσείο, εκεί που κατέληξε το τέταρτο Lunar Rover που κατασκευάστηκε για την αποστολή Apollo 18 και παράλληλα προμήθευε με ανταλλακτικά τα υπόλοιπα τρία αδελφάκια του. Τόσο αυτό όσο και το νέο σεληνιακό όχημα Lunar Electric Rover που κατασκεύασε η NASA το 2011, δεν εκπλήρωσαν ποτέ το σκοπό τους να πατήσουν στο έδαφος της Σελήνης και αποτελούν εκθέματα του National Air and Space Museum στην Washington.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.