Το αξεσουάρ που βάζει τέλος στις κλοπές καταλυτών

Όλο και πιο συχνά ακούμε για κλοπές καταλυτών! Υπάρχει, όμως, ένα αξεσουάρ που μπορεί να μας προστατέψει και η Toyota το προσφέρει προαιρετικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπές καταλυτών

Σχεδόν κάθε εβδομάδα διαβάζουμε και από μία σύλληψη εγκληματικής οργάνωσης για κλοπές καταλυτών σε δελτία τύπου της αστυνομίας. Οι εταιρείες αντιλαμβάνονται σιγά σιγά ότι αυτό το πρόβλημα έχει εξελιχθεί σε μάστιγα και προχωρούν σε λύσεις ώστε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες. Πάμε να δούμε το εξάρτημα που συνοδεύει προαιρετικά κάποια μοντέλα της Toyota.

Το εν λόγω πρόβλημα δεν υφίσταται μόνο στην χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Στις Η.Π.Α. έγινε σχετική έρευνα που έδειξε ότι το Toyota Prius κατατάσσεται στα δέκα αυτοκίνητα που στοχεύουν περισσότερο οι επιτήδειοι. Έτσι, η ιαπωνική εταιρεία πρόσθεσε στην λίστα προαιρετικού εξοπλισμού το εξάρτημα που βλέπετε.


Πρόκειται για ένα αλουμινένιο κάλυμμα που προστατεύει τον καταλύτη. Έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Miller Cat με έδρα την Καλιφόρνια. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να θωρακίζει, αλλά να επιτρέπει και την ψύξη του καταλυτικού μετατροπέα, εξ’ ου και οι οπές. Εννοείται ότι δεν προστατεύει στο 100%, αλλά σίγουρα θα αυξήσει τον χρόνο που απαιτείται για την αφαίρεση του καταλύτη. Αν είναι τυχερός ο ιδιοκτήτης μπορεί οι κλέφτες να εγκαταλείψουν το όχημα στη θέα αυτού του καλύμματος.

Όπως μπορείτε να δείτε, η τιμή του προστατευτικού εξαρτήματος αγγίζει τα 140 δολάρια για το καινούριο Prius σύμφωνα με επίσημη ιστοσελίδα της Toyota. Αντίστοιχο εξάρτημα υπάρχει και για άλλα μοντέλα της Toyota, αλλά και της Lexus.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.