Το “best-seller” της Toyota στην Ευρώπη – Σχεδόν 200.000 πωλήσεις σε ένα χρόνο

Στην Ελλάδα ήταν το "best-seller" στα SUV για το 2023, στην Ευρώπη όμως κατάφερε να γίνει το πιο επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Yaris Cross

Ιδιαίτερες συστάσεις για το Toyota Yaris Cross δεν χρειάζονται πλέον και η εμπορική του πορεία το επιβεβαιώνει. Στην Ελλάδα κέρδισε τον τίτλο του “best-seller” στα SUV, ενώ τερμάτισε τρίτο στη συνολική κατάταξη. Βέβαια, τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν χαίρει τεράστιας αποδοχής μόνο στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το “best-seller” SUV στην υβριδική, τετρακίνητη έκδοσή του

Όπως γνωστοποίησε η Toyota Motor Europe, το συγκεκριμένο μοντέλο κατάφερε να “πιάσει” ταβάνι στις ταξινομήσεις και της συνολικής αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2023 κατάφερε να πωληθεί σε 195.569 μονάδες στην ευρωπαϊκή αγορά, γεγονός που το καθιστά ως το απόλυτο “best-seller” της εταιρείας σε ευρωπαϊκό έδαφος. Μάλιστα, το κοινό φαίνεται πως προτιμά περισσότερο την υβριδική του έκδοση, αφού από τον αριθμό που αναφέραμε, τα 134.898 ήταν Hybrid εκδόσεις.


Toyota

Στην δεύτερη θέση, πάντα των ευρωπαϊκών ταξινομήσεων της Toyota, βρέθηκε το Toyota Yaris. Και για το ιαπωνικό supermini ισχύει ότι αναφέραμε παραπάνω, αφού από τις 166.925 ταξινομήσεις, οι 134.898 αφορούσαν σε υβριδικές εκδόσεις.

Κλείνουμε με το Toyota C-HR, το οποίο με 117.549 ταξινομήσεις μέσα στο 2023 “κλείδωσε” την τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του το Toyota Corolla των 111.046 αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Πηγή: Toyota Motor Europe

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.