Το χωριό της Ελλάδας που χαρακτηρίζεται “πολεοδομικό αριστούργημα” (+video)

Ο τρόπος με τον οποίο έχουν κτιστεί τα σπίτια χαρακτηρίζει το χωριό ως "πολεοδομικό αριστούργημα"! Ώρα για πτήση με το drone του "Up Stories"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Κορώνη

Μέσα από τα videos του καναλιού “Up Stories” έχουμε γνωρίσει μαγικές τοποθεσίες! Αυτή τη φορά, “ταξιδεύουμε” στο νοτιοδυτικό τμήμα της Πελοποννήσου για να γνωρίσουμε ένα χωριό της Ελλάδας που φημίζεται για την τέλεια ρυμοτομία του. Ώρα να μάθουμε πιο είναι το περιβόητο “πολεοδομικό αριστούργημα”.

Διαβάστε επίσης: Ένα από τα μεγαλύτερα “νεκροταφεία” τρένων βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη (+video)

Πρόκειται για τη Νέα Κορώνη, ένα χωριό που ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και βρίσκεται κοντά στην ανατολική ακτή της Μεσσηνιακής χερσονήσου. Αριθμεί μόλις 298 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και απέχει περίπου 42 χλμ. από την Καλαμάτα (κάτι λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο σύμφωνα με τους χάρτες της Google).


Όπως θα δείτε στο video του καναλιού “Up Stories”, τα σπίτια στο παραθαλάσσιο χωριό είναι χτισμένα με τέτοιο τρόπο που σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Υπάρχουν δύο μεγάλοι διαγώνιοι δρόμοι που το χωρίζουν σε τέσσερα ίσα τμήματα, ενώ στο κέντρο βρίσκεται ένα μικρός κυκλικός κόμβος.

Το αποτέλεσμα που δημιουργείται από τα σχήματα και τις κόκκινες σκεπές των κατοικιών είναι εντυπωσιακό και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το συναντήσουμε σε άλλη γωνιά της Ελλάδας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.