Το δημοφιλέστερο video του Traction.gr για το 2019

Το 2019 αποτελεί παρελθόν και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δούμε πιο ήταν το video μας, που έκανε τα περισσότερα views στο κανάλι μας στο youtube.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα διαμάντια είναι παντοτινά και η αγωνιστική Lancia Stratos, είναι ένα από τα πιο πολύτιμα “πετράδια” στην ιστορία της αυτοκίνησης! Πρόσφατα, η αγωνιστική ομάδα της Genesis ανακατασκεύασε Lancia Stratos, με την οποία έγραψαν ιστορία στα ράλι οι “Σιρόκο”-Μανώλης Μακρινός.

Θυμηθείτε το κείμενο του Κώστα Στεφανή για τη Lancia Stratos

Για την ιστορία, ήταν ένα αυστηρά διθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο, που μεσουράνησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, κατά τη δεκαετία του ’70. Στο παλμαρέ του ιταλικού αυτοκινήτου έχουν καταγραφεί 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (1974, 1975, 1976) με 18 νίκες, 3 Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (1976, 1977, 1978) και αναρίθμητοι τίτλοι σε εθνικά πρωταθλήματα.

Το αυτοκίνητο είχε μήκος 3,71 μέτρων, βάρος 980 κιλών, ενώ κινούνταν χάρη σε κινητήρα V6 2,5 λίτρων, που χρησιμοποιούσε και η Ferrari Dino. Η ισχύς της έφτανε στους 270 ίππους, ενώ η μετάδοση κίνησης γινόταν στους πίσω τροχούς και το κιβώτιο ταχυτήτων, διέθετε 5 σχέσεις!

Ο Κώστας, με τη συνδρομή του Μάνου Στεφανή, βάζουν μπροστά τη Lancia Stratos, για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια. Κάπως έτσι, ξεκινούν ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης, με έναν τρόπο που μόνο ο Κώστας Στεφανής μπορεί να μας ταξιδέψει!

Είστε έτοιμοι να γίνετε συνεπιβάτες του;

Με αυτή την ερώτηση έκλεινε το θέμα μας και μέχρι στιγμής 73.000 και πλέον views δείχνουν πως ήσασταν έτοιμοι από καιρό…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]