Το δημοφιλέστερο video του Traction.gr για το 2019

Το 2019 αποτελεί παρελθόν και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δούμε πιο ήταν το video μας, που έκανε τα περισσότερα views στο κανάλι μας στο youtube.

Βρείτε μας στο

Τα διαμάντια είναι παντοτινά και η αγωνιστική Lancia Stratos, είναι ένα από τα πιο πολύτιμα “πετράδια” στην ιστορία της αυτοκίνησης! Πρόσφατα, η αγωνιστική ομάδα της Genesis ανακατασκεύασε Lancia Stratos, με την οποία έγραψαν ιστορία στα ράλι οι “Σιρόκο”-Μανώλης Μακρινός.

Θυμηθείτε το κείμενο του Κώστα Στεφανή για τη Lancia Stratos

Για την ιστορία, ήταν ένα αυστηρά διθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο, που μεσουράνησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, κατά τη δεκαετία του ’70. Στο παλμαρέ του ιταλικού αυτοκινήτου έχουν καταγραφεί 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (1974, 1975, 1976) με 18 νίκες, 3 Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (1976, 1977, 1978) και αναρίθμητοι τίτλοι σε εθνικά πρωταθλήματα.

Το αυτοκίνητο είχε μήκος 3,71 μέτρων, βάρος 980 κιλών, ενώ κινούνταν χάρη σε κινητήρα V6 2,5 λίτρων, που χρησιμοποιούσε και η Ferrari Dino. Η ισχύς της έφτανε στους 270 ίππους, ενώ η μετάδοση κίνησης γινόταν στους πίσω τροχούς και το κιβώτιο ταχυτήτων, διέθετε 5 σχέσεις!

Ο Κώστας, με τη συνδρομή του Μάνου Στεφανή, βάζουν μπροστά τη Lancia Stratos, για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια. Κάπως έτσι, ξεκινούν ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης, με έναν τρόπο που μόνο ο Κώστας Στεφανής μπορεί να μας ταξιδέψει!

Είστε έτοιμοι να γίνετε συνεπιβάτες του;

Με αυτή την ερώτηση έκλεινε το θέμα μας και μέχρι στιγμής 73.000 και πλέον views δείχνουν πως ήσασταν έτοιμοι από καιρό…