Το Fiat 500 έγινε… Rockstar και έρχεται στην Ελλάδα

Tο Fiat 500 είναι αδιαμφισβήτητα η πλέον επιτυχημένη αναβίωση αυτοκινήτου που έχει γνωρίσει ποτέ η σύγχρονη αυτοκίνηση και πλέον αποκτά νέες εκδόσεις που θα τις δούμε και στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο

Η Fiat, με αφορμή την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυσή της, ανακοίνωσε και επισήμως την προσθήκη δύο νέων εκδόσεων στην γκάμα του 500. Αυτές είναι οι 500 Star και 500 Rockstar.

Πρόκειται για εκδόσεις που προσφέρουν νέα στοιχεία εξοπλισμού, ο οποίος δίνει έμφαση στον τομέα των πολυμέσων, της συνδεσιμότητας και της εμφάνισης. Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Star και Rockstar (όπως και οι Lounge και Sport) εφοδιάζονται με το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής HD 7,0 ιντσών και συμβατότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto. Μάλιστα η Fiat προσφέρει σε όσους αποκτήσουν τις νέες εκδόσεις δωρεάν 6 μήνες συνδρομή στο Apple Music.

Ειδικότερα, το Fiat 500 Star εκτός από τους διαθέσιμους χρωματισμούς για το αμάξωμα και τον πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει και σταθερή ηλιοροφή, διαθέτει νέο εσωτερικό στο οποίο ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο χρώματα (White Sand με ματ περλέ επίστρωση ή ματ Bordeaux). Από την άλλη, το Rockstar ξεχωρίζει χάρη στα στιλιστικά στοιχεία της έκδοσης Sport, όπως οι δυναμικοί προφυλακτήρες, τα πλευρικά μαρσπιέ, οι τροχοί ελαφρού κράματος των 16 ιντσών και οι λεπτομέρειες σε σατινέ χρώμιο. Επιπλέον η έκδοση Rockstar είναι διαθέσιμη με ένα νέο αποκλειστικό ματ χρώμα, Green Portofino, που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική εικόνα του μοντέλου. Περνώντας στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις με ραφές, γκρι ή μπλε λεπτομέρειες στις επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και την επιλογή δύο χρωματισμών για τη φάσα του ταμπλό σε ματ πράσινο χρώμα ή σατινε Graphite.

Και οι δύο εκδόσεις του Fiat 500 θα είναι διαθέσιμες οσονούπω και στην χώρα μας, με τις τιμές πάντως να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr