Τo Fiat… 500Xιλιάδες!

Η παραγωγή του Fiat 500X συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και πλέον το ιταλικό μοντέλο έχει ξεπεράσεις τις 500.000 μονάδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η παραγωγή του Fiat 500X έσπασε το φράγμα των 500.000 μονάδων στη γραμμή παραγωγής του Melfi και όπως ήταν λογικό, αυτό αποτέλεσε μία πολύ καλή αφορμή για να γιορτάσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην παραγωγή του.

Το… επετειακό 500.000ό Fiat 500X που πέρασε από την γραμμή παραγωγής στο Melfi ήταν λευκό και η έκδοσή του ήταν η 120th Edition. Μία ειδική έκδοση που δημιουργήθηκε για έναν άλλο εορτασμό, αυτόν των 120 χρόνων της Fiat.

Κάτω από το καπό του Fiat 500X βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας FireFly Turbo των 1.3 λίτρων στην έκδοση των 150 ίππων, ο οποίος συνοδεύεται από κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.


Για την ιστορία να πούμε πως το εργοστάσιο της FCA (Fiat Chrysler Automobiles) στο Melfi, αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής στον κόσμο, ενώ αυτή την περίοδο στις εγκαταστάσεις της κατασκευάζονται τα Fiat 500X και Jeep Renegade που διατίθενται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στα 25 χρόνια λειτουργίας του, το εργοστάσιο της FCA στο Melfi, έχει εστιάσει στη δημιουργία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της παραγωγής, αλλά και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Βασικός πυλώνας για να επιτευχθούν τα παραπάνω είναι η επένδυση για τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς και η δημιουργία των βέλτιστων συνθηκών εργασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]