Το γαλλικό που προσπέρασε το Toyota Yaris Cross – Τα δημοφιλέστερα SUV στην Ελλάδα

Τέλος πρώτου τριμήνου και το Toyota Yaris Cross δεν βρίσκεται στην κορυφή των SUV στην Ελλάδα. Δείτε το μοντέλο που πέρασε μπροστά, αλλά και το Top 10...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 2008

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024, τα SUV κατάφεραν να “κατακτήσουν” μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Σημαντικό είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι το Peugeot 2008 κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή, αφήνοντας πίσω του το περσινό best seller της κατηγορίας που δεν ήταν άλλο από το Toyota Yaris Cross.

Δείτε επίσης: Καινούριο Toyota Supra με τις ζελατίνες του στην Ελλάδα – Που παραδόθηκε και πόσο κοστίζει

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ, στην κορυφή των SUV ανεξαρτήτου κατηγορίας αμαξώματος (B-SUV, C-SUV κ.α.) για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς βρέθηκε το Peugeot 2008 με 1.639 ταξινομήσεις. Στην δεύτερη θέση συναντάμε το Toyota Yaris Cross με 1.420 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με ακόμα ένα ιαπωνικό μοντέλο. Ο λόγος για το Suzuki Vitara με τις 1.410 ταξινομήσεις στους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς.


Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσετε ότι όλα τα μοντέλα που προαναφέραμε ανήκουν στην Β-SUV κατηγορία, η οποία είναι και η πιο δημοφιλής στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε όμως με τα μοντέλα που βρίσκονται πιο κάτω στην συνολική κατάταξη. Στην τέταρτη θέση, λοιπόν, βρίσκεται το Nissa Juke με 919 ταξινομήσεις, ενώ η πεντάδα ολοκληρώνεται με το best seller της C-SUV κατηγορίας. Πρόκειται για το Nissan Qashqai, το οποίο ταξινομήθηκε 837 φορές από την αρχή της χρονιάς.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κορυφαία 10άδα των SUV στην Ελλάδα για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.