Το Jeep Gladiator σε νέο εντυπωσιακό χρώμα

Η Jeep προχωρά στη διάθεση για το της pick-up του πολύ ιδιαίτερου χρώματος Earl που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Gladiator Farout το 2020.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Jeep Gladiator χρώμα 2022

Με τα Jeep Wrangler και Gladiator οι σχεδιαστές της αμερικάνικης εταιρείας συχνά αφήνουν αχαλίνωτη τη φαντασία τους, εκπλήσσοντας τους φίλους της μάρκας. Παράλληλα όmως δημιουργούν πονοκέφαλο στη διοίκηση της Jeep καθώς προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες των φίλων της, ακόμα και τις πιο ακραίες.

Διαβάστε επίσης – Jeep Gladiator: Στη χώρα μας και ετοιμοπαράδοτο! Δείτε τιμή εκκίνησης

Η αποκάλυψη του πρωτοτύπου Gladiator Farout το 2020 είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Βασισμένο στο Gladiator, το Farout διαθέτει σκληρό κάλυμμα του χώρου φόρτωσης και ουσιαστικά είναι τροποποιημένο ώστε να αποτελεί ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, το οποίο χάρη στις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του Gladiator μπορεί να «στρατοπεδεύσει» σε κάθε πιθανό ή απίθανο μέρος στη γη.

Jeep Gladiator 2021 αποσπώμενο ηχείο

Το στοιχείο που εντυπωσίασε περισσότερο του φίλους της Jeep ήταν το πολύ ιδιαίτερο χρώμα του Farout. Γκρι με πράσινες αποχρώσεις συνδύαζε ιδανικά την παράδοση της μάρκας με το μοντέρνο στιλ. Δύο χρόνια αργότερα και μετά από εκτεταμένες δοκιμές, η Jeep κατάφερε να μεταφέρει το χρώμα του Farout στην παραγωγή ώστε να είναι διαθέσιμο το 2023 για περιορισμένο αριθμό μονάδων και στο Gladiator παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Το Jeep Wrangler 4xe νίκησε ξανά στον αγώνα Rebelle Rally

“Το χρώμα Earl είχε λάβει εξαιρετικά θετικά σχόλια από τους φίλους της Jeep κατά την παρουσίαση του πρωτοτύπου Gladiator Farout. Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες τους και η διαθεσιμότητα του χρώματος στο Gladiator παραγωγής αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα για το πόσο εστιασμένοι παραμένουμε στα θέλω των πελατών μας.” δήλωσε ο Jim Morrison, επικεφαλής της Jeep στη Β. Αμερική.

Το νέο χρώμα Earl έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ξεχωριστών χρωμάτων που είναι διαθέσιμα στα Wrangler και Gladiator, όπως το κίτρινο High Velocity, το κόκκινο Firecracker Red και το μπλε Hydro Blue.

Η παραγωγή των Wrangler και Gladiator με αυτά τα ιδιαίτερα χρώματα απαιτεί τροποποιήσεις στις γραμμές παραγωγής του μοντέλου, οι οποίες βρίσκονται αποκλειστικά στις Η.Π.Α.

Το στοιχείο που παραμένει σταθερό σε σχέση με τα «συμβατικά» χρώματα με τα οποία είναι διαθέσιμα τα μοντέλα, είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον μέσω της ελαχιστοποίησης της κατανάλωσης νερού και ενέργειας που απαιτείται για τη διαδικασία βαφής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.