Το Lada Niva φεύγει από την Ευρώπη

To Lada Niva φαίνεται πως σύντομα θα είναι παρελθόν για την ευρωπαϊκή αγορά και οι λόγοι είναι πολλοί. Διαβάστε περισσότερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lada Niva

Το Lada Niva είναι ένα αυτοκίνητο με μακρά ιστορία και παράδοση και ακόμη και σήμερα το βλέπουμε να κυκλοφορεί στους Ελληνικούς δρόμους, στις παραλίες και στα βουνά της χώρας μας, παρά το γεγονός πως εδώ και χρόνια έχει σταματήσει η εμπορική του διάθεση από επίσημο αντιπρόσωπο της μάρκας στην χώρα μας.

Δείτε ακόμη: O Ralf Schumacher με Lada Niva

Το ρώσικο μοντέλο όμως, μπορεί στην Ελλάδα να μην εισάγεται επισήμως τουλάχιστον, όμως σε άλλες χώρες της Ευρώπης πωλείται κανονικά. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Και αυτό γιατί στην Γερμανία όπου πωλείται ακόμη το Lada Niva ως καινούργιο μοντέλο δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν θα εισαχθεί εκ νέου το θρυλικό, ρώσικο μοντέλο.

Και γιατί θα γίνει αυτό; Γιατί σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Γερμανοί, το Lada Niva κλέβει πωλήσεις από το Dacia Duster. Το τελευταίο αν δεν το γνωρίζετε είναι συμφερόντων Renault, όπως εξάλλου και η AvtoVaz, η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του Lada. Προκειμένου λοιπόν να μην υπάρχει αυτός ο “κανιβαλισμός” ανάμεσα στα δύο μοντέλα, θα αποχωρήσει το ρώσικο, από την ευρωπαϊκή αγορά. Εξάλλου πλέον, δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν τεθεί σε θέματα ρύπων, ασφάλειας και εξοπλισμού.

Πάντως, η Lada στην Γερμανία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται εμπορικά και να διαθέτει ανταλλακτικά προς πώληση για το αγέρωχο off roader.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr