Το μακροβιότερο μοντέλο της Toyota είναι στην παραγωγή 70 χρόνια!

H Toyota έχει μεγάλη παράδοση στην κατασκευή Best Seller, με το Corolla να έχει κατακτήσει τον κόσμο. Δεν είναι όμως αυτό το μακροβιότερο μοντέλο της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Land Cruiser. Αυτό είναι το μακροβιότερο μοντέλο της Toyota. Ξεκίνησε την παραγωγή του την 1η Αυγούστου του 1951, ως Toyota “Jeep BJ” και η παραγωγή του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, 70 χρόνια μετά σε διάφορες εκδόσεις και μορφές.

Μάλιστα η Toyota ανακοίνωσε πως οι παγκόσμιες πωλήσεις του Land Cruiser ανεξαρτήτως έκδοσης, ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια μονάδες. Θυμίζουμε πως το παγκόσμιο best seller της μάρκας είναι το Corolla (διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του) με περισσότερες από 40.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως, το οποίο όμως διατίθεται από το 1966.

Οι εξαγωγές του Toyota Land Cruiser ξεκίνησαν με τη Σειρά 20, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του αυτοκινήτου πρώτης γενιάς. Από τότε, η Toyota έχει αναπτύξει με συνέπεια εκδόσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της σε κάθε άκρη της Γης, με κύρια προτερήματά τους την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και τις εκτός δρόμου ικανότητες.


Στην αρχή, εξήχθησαν λιγότερες από 100 μονάδες ετησίως. Μέχρι το 1965, δέκα χρόνια μετά την έναρξη των εξαγωγών πλήρους κλίμακας, ο αριθμός αυτός είχε ξεπεράσει τις 10.000 μονάδες ετησίως. Επί του παρόντος, το Land Cruiser πωλείται σε περίπου 170 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις σε περίπου 400.000 μονάδες. Μάλιστα, υπάρχει έκδοσή του που από το 1984 ως και σήμερα διατίθεται σχεδόν απαράλλαχτη όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Toyota Land Cruiser συνέβαλε σημαντικά στην αυξημένη εμπιστοσύνη του κοινού στην Toyota σε όλο τον κόσμο και δημιούργησε μια βάση για την επέκταση των εξαγωγών της εταιρείας. Λόγω της εξαιρετικής αξιοπιστίας και αντοχής του, υπάρχουν περιοχές όπου τα οχήματα Land Cruiser 40 Series συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται σήμερα, περίπου 50 χρόνια μετά την κατασκευή τους.

Στην Αφρική, το Land Cruiser χρησιμοποιείται για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Στο Μπουρούντι, μεταφέρουν παιδιά που έχουν μολυνθεί από την ελονοσία στο νοσοκομείο, ενώ στα στρατόπεδα προσφύγων στην Ουγκάντα, χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ασθενών σε κλινικές.

Στην Αυστραλία, το Land Cruiser χρησιμοποιείται για μεταφορές σε μεταλλεία ψευδαργύρου και χαλκού σε περίπου 1.600 μέτρα βάθος... ενώ χρησιμοποιείται επίσης για την εκτροφή βοοειδών σε τεράστια κτηνοτροφικά αγροκτήματα των 8.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Στην Κόστα Ρίκα στην Κεντρική Αμερική υπάρχουν περιοχές όπου το Land Cruiser χρησιμοποιείται για τη συγκομιδή των καρότων σε υψόμετρα 3.500 μέτρων, σε πλαγιές τόσο απότομες που ακόμη και οι άνθρωποι έχουν δυσκολία να παραμείνουν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]