Το μικρότερο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι όσο ένας κόκκος ρυζιού!

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας εντυπωσιάσει, το γεγονός ότι είναι λειτουργικό και... κινείται με ρεύμα σίγουρα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Το θυμάστε;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota AA microcar Denso

To Toyota AA microcar είναι από εκείνα τα απίστευτα ιαπωνικά επιτεύγματα επίδειξης τεχνογνωσίας και αυτό που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι δημιουργήθηκε πριν από 26 ολόκληρα χρόνια.

Σε κλίμακα 1000:1 αυτό το Toyota εξακολουθεί να κατέχει τον τίτλο του μικρότερου αυτοκινήτου στον κόσμο στο βιβλίο Guinness και δημιουργήθηκε από την ιαπωνική εταιρία κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και θυγατρική τότε της Toyota, Denso.

Οι Ιάπωνες το κατασκεύασαν για να δείξουν την τεχνολογική τους υπεροχή σε όλο τον κόσμο στην δημιουργία πραγματικά μικρών σε μέγεθος εξαρτημάτων βάζοντας από ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε όλο το τότε μεράκι τους. Η μοντελοποίηση έγινε σύμφωνα με το ομώνυμο μοντέλο της Toyota -συνεργάτης της Denso-, το οποίο, όταν παρουσιάστηκε το 1936 ήταν και το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της εταιρίας.

Το Toyota AA microcar της Desno έχει μόλις 4,785 χλστ. μήκος, 1,73 χλστ. πλάτος και το ύψος του φτάνει στα 1,736 χλστ. Για την κατασκευή του εργάστηκε μια ομάδα από 20 τεχνικούς της Denso για μια περίοδο που κράτησε τέσσερα χρόνια με το μοντέλο να αποτελείται συνολικά από 24 διαφορετικά εξαρτήματα μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο μικροσκοπικός ηλεκτρικός κινητήρας του.

Το μικρό ηλεκτρικό μοτέρ (αποτελείται από πέντε μέρη και έχει διάμετρο μόλις 0,7 χλστ.!) μπορεί  να το κινήσει με ταχύτητα πέντε εκατοστά το δευτερόλεπτο!

Η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχουν επιδείξει οι Ιάπωνες δεν σταματά εκεί αφού, με την τεχνολογία που είχαν τότε στη διάθεση τους, οι Ιάπωνες χάραξαν το όνομα της Denso στα καπάκια των τροχών… Για να το δείτε φυσικά χρειάζεστε μικροσκόπιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.