Το μοντέλο που βρίσκεται μπροστά από το Toyota C-HR – “Kαλπάζει” στην C-SUV κατηγορία

Προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, diesel, αλλά και ως Plug-In υβριδικό. Δείτε το φαβορί για best-seller στην κατηγορία των C-SUV...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 3008

Μπορεί στην ελληνική αγορά το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στα μικρότερα SUV, αλλά και τα C-SUV έχουν αποδείξει ότι κατέχουν σημαντικό μερίδιο. Με την ολοκλήρωση του Οκτωβρίου, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων γνωστοποίησε τις ταξινομήσεις και έχουμε την ευκαιρία να δούμε πιο μοντέλο “καλπάζει” σε αυτή την κατηγορία.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το πετρελαιοκίνητο Peugeot 3008

Σύμφωνα, λοιπόν, με την σχετική λίστα, στην πρώτη θέση βρίσκεται το Peugeot 3008. Το γαλλικό C-SUV προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία κινητήρων που καλύπτουν κάθε ανάγκη Ενδεικτικά, υπάρχει το δημοφιλές τρικύλινδρο μοτέρ 1,2 λ. με τους 130 ίππους, αλλά και ο μεγαλύτερος, diesel κινητήρας 1.5 BlueHDi των επίσης 130 ίππων.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υπάρχουν και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, όπως για παράδειγμα οι ισχυρές Plug-In υβριδικές των 225 και 300 ίππων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνεται το Top-10 στην κατηγορία C-SUV από την αρχή του έτους μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο:

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.