Το νέο ιαπωνικό αγωνιστικό με τρικύλινδρο μοτέρ για την κατηγορία Rally2

To αγωνιστικό του ντεμπούτο θα γίνει στο ράλι του Monte-Carlo από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου! Γνωρίστε το νέο αγωνιστικό των Ιαπώνων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Toyota Gazoo Racing World Rally Team (TGR-WRT) γνωστοποίησε πρόσφατα ότι το GR Yaris Rally2 έλαβε επίσημα έγκριση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτων (FIA). Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που αναπτύχθηκε και για ιδιώτες που συμμετέχουν στην κατηγορία Rally2.

Δείτε επίσης: Η Lancia επιστρέφει στο WRC – Εν αναμονή της ανακοίνωσης του ομίλου Stellantis

Με τη χορήγηση του πιστοποιητικού αναγνώρισης από την FIA, η διανομή του GR Yaris Rally2 μπορεί πλέον να ξεκινήσει σε πελάτες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο αυτοκίνητο έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί στη ROOKIE Racing, ενώ θα το δούμε σε τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Rallye Monte-Carlo από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου.


Τροφοδοτείται από τρικύλινδρο, turbo κινητήρα χωρητικότητας 1.618 κ.εκ., ενώ η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω σειριακού σασμάν με πέντε σχέσεις. Επιπλέον, αξιοσημείωτη είναι και η ύπαρξη διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος αγγίζει τα 3.995 χλστ., το πλάτος τα 1.820 χλστ., ενώ το βάρος, μαζί με τον εφεδρικό τροχό προδιαγραφών FIA, αγγίζει τα 1.230 κιλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.