Το νέο KTM 1390 Super Duke R στην κορυφή της γκάμας (+video)

Η νέα χρονιά που έρχεται θα βρει τον κορυφαίο Δούκα της KTM, ως 1390 Super Duke R με νέα ονομασία, εκτεταμένες βελτιώσεις και ακόμη πιο ισχυρό και μεγαλύτερο μοτέρ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο KTM 1390 Super Duke R 2023

Οι “εορτασμοί” για τα 30 χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου KTM Duke συνεχίζονται με την αυστριακή εταιρεία να αποκαλύπτει το εκτενώς ανανεωμένο 1390 Super Duke R. λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του 990 Duke.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο KTM 990 Duke (+video)

Ο νέος, κορυφαίος Δούκας παρουσιάζεται με πλήρως αναθεωρημένη σχεδίαση που κινείται στα χνάρια του μικρότερου 990 Duke, με το κτηνώδες σε απόδοση V2 να αυξάνει τη συνολική του απόδοση, ενώ καλύπτει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 5+.


Ο κυβισμός του V2 έφτασε πλέον τα 1.350 κ.εκ. με την αυξημένη χωρητικότητα να προέρχεται από την αύξηση της διαμέτρου των κυλίνδρων στα 110 χλστ. πιστόνια και μπιέλες είναι νέα, ενώ ολοκαίνουργιες είναι και οι κεφαλές που φέρουν πλέον και σύστημα χρονισμού για τις βαλβίδες εισαγωγής τους, κάτι που κάνει πιο γραμμική την απόδοση σε όλο το φάσμα λειτουργίας και μειώνει και τις εκπομπές ρύπων.

Η ισχύς έχει κερδίσει 10 ίππους και φτάνει τώρα στους 190 στις 10.000 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής βρίσκεται στα 145 Nm και κάνει την εμφάνισή της στις 8.000 σ.α.λ. Αν μη τι άλλο, οι επιδόσεις του 1390 Super Duke R αναμένονται καταιγιστικές καθώς το βάρος της μοτοσικλέτας, πλήρες υγρών, είναι 200,5 κιλά.

Για την αυξημένη απόδοση του κινητήρα ευθύνεται και το ανασχεδιασμένο φιλτροκούτι και η αναθεωρημένη εισαγωγή αέρα, ενώ το ρεζερβουάρ είναι επίσης νέο και εκτός από διαφορετικό σχήμα έχει αυξήσει και τη χωρητικότητά του κατά 1,5 λίτρο στα 17,5 λίτρα.

Ο αέρας ανανέωσης “φύσηξε” και στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του ισχυρότερου Δούκα στην ιστορία της σειράς, τα οποία κινούνται τώρα στην αιχμή των εξελίξεων, αφού νέα είναι τα “ευαίσθητα” στις κλίσεις ABS και Traction Control.

Το 1390 Super Duke R επωφελείται επίσης από νέες πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της APEX, με το ανεστραμμένο πιρούνι να φέρει καλάμια διαμέτρου 48 χλστ., ενώ η έκδοση Super Duke R EVO, που θα διατίθεται παράλληλα, φέρει τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις της WP που μπορούν να προσαρμόζουν άμεσα τις αποσβέσεις τους σύμφωνα με τις ανωμαλίες του δρόμου και τον τρόπο οδήγησης.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης οι 4πίστονες ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες της Brembo, οι οποίες συνεργάζονται με δίσκους διαμέτρου 320 χλστ. και πιέζουν τα έμβολά τους πάνω σε αυτούς μέσω ακτινικής τρόμπας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.