Το νέο Nissan Juke “πήρε” την κούπα και την πάει… βόλτα! (+video)

To UEFA Champions League Trophy Tour με το νέο Nissan Juke, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Λειψία, σηματοδοτώντας ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το νέο Nissan Juke θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του ταξιδιού, καθώς η Nissan διανύει την έκτη σεζόν της ως υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια νέα και καινοτόμο περιοδεία του τρόπαιου του UEFA Champions League, σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη.

Σε κάθε πόλη που θα πραγματοποιηθεί αυτή η περιοδεία, θα φιλοξενηθεί το πρωτότυπο Nissan Football Lab, όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Nissan Juke.

Ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA, δήλωσε: “Το Trophy Tour του UEFA Champions League είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς, σε ολόκληρη την Ευρώπη, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη Nissan στο τιμόνι, επιδεικνύοντας τρομερή καινοτομία και παρέχοντας υψηλά επίπεδα ενθουσιασμού στους φίλους του ποδοσφαίρου. “

Η συναρπαστική περιοδεία ξεκίνησε στη Λειψία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα συνεχίσει στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας, ενώ τελευταίο σταθμό θα αποτελέσει το Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της Φάσης των Ομίλων.

Στο επίκεντρο της περιοδείας θα βρίσκεται το ύψους 73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr