Το Nissan Ariya e-4ORCE οδηγεί την αποστολή Pole to Pole (+video)

Από τον Βόρειο στο Νότιο Πόλο ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Nissan Ariya οδηγώντας την αποστολή "Pole to Pole" σε ένα εγχείρημα που δεν έχει γίνει ξανά με άλλο αυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Ariya Pole to Pole 2023

H Nissan ετοιμάζει πυρετωδώς το ειδικά τροποποιημένο και αμιγώς ηλεκτρικό Ariya που θα ηγηθεί της αποστολής “Pole to Pole” και θα διανύσει πάνω από 27.000 χιλιόμετρα, μέσω ακραίων συνθηκών, σε διάφορες περιοχές και ηπείρους, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -30 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης – Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R (+video)

Ο Βρετανός εξερευνητής Chris Ramsey και η σύζυγός του Julie, θα ηγηθούν της φιλόδοξης αποστολής της ιαπωνικής εταιρείας και θα είναι οι πρώτοι που θα οδηγήσουν μεταξύ των δύο πόλων της Γης, με όχημα οποιουδήποτε τύπου.


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις παγωμένες συνθήκες της Αρκτικής και της Ανταρκτικής, το Nissan Ariya e-4ORCE του Ramsey θα τροποποιηθεί με μια ειδική εξωτερική επένδυση υψηλής αντοχής για το ταξίδι σε ακραία εδάφη, σε συνδυασμό με αναβαθμισμένους τροχούς, ελαστικά και αναρτήσεις.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Τα κλάσματα του δευτερολέπτου που σώζουν ζωές (+video)

Τολμώντας να κάνει ό,τι δεν κάνουν οι άλλοι, η Nissan και η ομάδα των ακραίων πρωτοπόρων στο Pole to Pole πιέζουν τα όρια της ηλεκτρικής κινητικότητας, επιταχύνοντας προς έναν κόσμο καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς. Αναλαμβάνοντας και ολοκληρώνοντας αυτή τη φιλόδοξη αποστολή, ελπίζουμε να προσεγγίσουμε και να εμπνεύσουμε δράση και σε άλλους, σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας τη βιωσιμότητα των ηλεκτρικών οχημάτων και επιταχύνοντας την υιοθέτησή τους, ως μέρος της λύσης για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών”, δήλωσε η Cliodhna Lyons, αντιπρόεδρος Σχεδιασμού Προϊόντων και Υπηρεσιών της Nissan ΑΜΙΕΟ.

Αυτή η υψηλού προφίλ, προκλητική και συνάμα συναρπαστική περιπέτεια υποστηρίζει το Nissan Ambition 2030, το μακροπρόθεσμο όραμα της εταιρείας να ενδυναμώσει την κινητικότητα και όχι μόνο με κεντρικό άξονα την ηλεκτροκίνηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την αποστολή που ετοιμάζει η Nissan με το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.