Το ολοκαίνουριο Kia Sorento μας αποκαλύπτεται

Το νέο Kia Sorento θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη και οι Κορεάτες φρόντισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα.

Βρείτε μας στο
2021 Kia Sorento

Το Kia Sorento που θα δούμε στο Σαλόνι της Γενεύης θα είναι ένα ολοκαίνουριο μοντέλο με το SUV της κορεάτικης εταιρίας να μπαίνει αισίως στην 4η γενιά του έχοντας καταγράψει παράλληλα μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική πορεία μέχρι σήμερα που μετρά περισσότερες από τρία εκατ. πωλήσεις από την παρουσίαση της 1ης γενιάς.

Για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ψηλά η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του νέου SUV της τα οποία αφορούν τόσο την εξωτερική του σχεδίαση όσο και τη σχεδίαση της καμπίνας και πιο συγκεκριμένα του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας.

2021 Kia Sorento

Η νέα γενιά του Sorento για τις έντονες ακμές του αμαξώματος, οι οποίες το διατρέχουν στο προφίλ του από εμπρός έως και πίσω. Εξίσου τονισμένη παρουσιάζεται και η σχεδίαση του καπό, με το πίσω μέρος να χαρακτηρίζεται επίσης από έντονες ακμές και ευθείες γραμμές για ένα αποτέλεσμα κομψό όσο και δυναμικό.

Οι ευθείες γραμμές κυριαρχούν και στο εσωτερικό του νέου Sorento με την εικόνα να παρουσιάζεται μοντέρνα και στιβαρή οπτικά. Προσοχή φαίνεται να έχει δοθεί και στις λεπτομέρειες, όπως φαίνεται και από τα περιστροφικά χειριστήρια στη βάση της κεντρικής κονσόλας αλλά και από την σχεδίαση των αεραγωγών που παίζουν τον δικό τους ρόλο στη δημιουργία μιας στιβαρής εικόνας.

Όπως μας έχουν συνηθίσει οι κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες εικόνες του ολοκαίνουριου Sorento τις επόμενες ημέρες και μέχρι και το ντεμπούτο του στη Γενεύη.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr