Το παπί UM Flash 125 LZ στην Ελλάδα. Δείτε πόσο κοστίζει

Η UM Motorcycles διευρύνει τη γκάμα των μοντέλων της στην ελληνική αγορά με την προσθήκη του παπιού Flash 125 LZ που οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τιμή UM Flash 125 LZ στην Ελλάδα

Το νέο Flash 125 LZ της UM Motorcycles είναι η σύγχρονη και προσιτή απάντηση στη μετακίνηση στην πόλη και ήρθε για να αποτελέσει την επιλογή για εκείνους που δεν μπορούν να αποχωριστούν τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά των παπιών.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο scooter UM Xpeed 125 RX. Δείτε την προσιτή τιμή του

Ελαφρύ και ευέλικτο για την πόλη, αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το Flash 125 LΖ ξεχωρίζει με τις δυναμικές του γραμμές, το επιθετικό του πίσω τμήμα με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τη ψηφιακή οθόνη ενδείξεων και τον πρακτικό αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα, ενώ ακόμα και στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχουν δύο χρηστικοί, ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι. Είναι η πρακτική και οικονομική επιλογή για κάθε μετακίνηση.


Το νέο παπί της UM φέρει μεγάλους τροχούς 17 ιντσών, που το κάνουν άνετο και εύχρηστο στην καθημερινή οδήγηση. Παράλληλα, τα περιφερειακά φώτα LED, τόσο ο προβολέας, όσο και το πίσω φανάρι και τα φλας συμβάλλουν καθοριστικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Διαβάστε επίσης – Piaggio: Όφελος 250 ευρώ για όλη τη σειρά Medley

Το Flash 125 LZ διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, ενώ οι περιφερειακές λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού αναδεικνύουν την προσοχή στη λεπτομέρεια της κατασκευής, απογειώνοντας την αισθητική του συνόλου.

Παράλληλα το νέο παπί της UM Motorcycles εξοπλίζεται με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην “ποδιά” του, ενώ υπάρχει και σχάρα πίσω. Η μεγάλη και άνετη σέλα, προσφέρει υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης ικανό να φιλοξενήσει μικροαντικείμενα που χρειάζεστε καθημερινά. Επίσης, οι χούφτες στο τιμόνι εξασφαλίζουν άνεση και προστασία στις μετακινήσεις.

Ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων του Flash 125 LZ περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας και είναι ιδιαίτερα ευκρινής και λειτουργικός με εργονομική διάταξη πληροφοριών που καθιστούν ενστικτώδη την ανάγνωσή τους από τον αναβάτη. Επίσης, υπάρχει και θύρα USB, ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο στην καθημερινή, πολύωρη χρήση στην πόλη, ενώ ένας κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου.

Το νέο UM FLASH εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο 4χρονο κινητήρα προδιαγραφών Euro 5, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, χωρητικότητας 125 κ.εκ. και απόδοσης 8,6 ίππων και 8,8 Nm ροπής, ενώ το κιβώτιο είναι 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το νέο παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα, κάνοντας οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Η τιμή των 2.000 ευρώ, πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών και αναδεικνύει ακόμα πιο πολύ τον ολοκληρωμένο και value for money χαρακτήρα του νέου Flash 125 LZ που έχει όλα τα πλεονεκτήματα του παπιού, αλλά τα συνδυάζει με την ευχρηστία και την μοντέρνα αισθητική ενός σύγχρονου δίκυκλου για τον αναβάτη που ξέρει τι θέλει και δε χρειάζεται να ξοδέψει πολλά για να το αποκτήσει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.