Το “πολυτιμότερο” αυτοκίνητο του 2021, πωλήθηκε για 20.500.000 δολ!

Πολλά είναι τα αυτοκίνητα που πωλήθηκαν το 2021 όμως ένα είναι αυτό που έπιασε 20.500.000 δολ. κάνοντας ρεκόρ χρονιά! Ας το δούμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στη δημοπρασία του Pebble Beach, μια Mclaren F1 πουλήθηκε για 20,5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που την έκανε το πιο ακριβό αυτοκίνητο που πουλήθηκε το 2021. Έτσι, ακόμη και σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, η F1 εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα στον κόσμο. Αυτό πιστοποιείται εξάλλου και από τα λεφτά που δίνει κάποιος για να την αποκτήσει.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η McLaren F1 είναι το “πνευματικό τέκνο” του Gordon Murray, ενός εκ των κορυφαίων μηχανικών αυτοκινήτου που γνώρισε ποτέ αυτός ο πλανήτης. Το supercar της βρετανικής μάρκας θεωρείται από τους ειδικούς ως το καλύτερο supercar όσον αφορά τις οδικές του ικανότητες, ενώ ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,1 λίτρων που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την BMW είναι ένας ακόμη λόγος που το καθιστούν τόσο ποθητό.

Σύμφωνα με τον… θρύλο που ακολουθεί το αυτοκίνητο ,ο Murray δεν είχε τον προϋπολογισμό για να αναπτύξει τον δικό του κινητήρα για την F1 και έτσι αναζήτησε μερικούς από τους καλύτερους κατασκευαστές κινητήρων στον κόσμο για να το κάνουν. Η πρώτη του επιλογή ήταν η Honda (λόγω και της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιρειών στην F1), η οποία όμως δεν δέχθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην BMW η οποία αποδέχθηκε την πρόκληση!

Ποια ήταν αυτή; Ο κινητήρας έπρεπε να είναι V12, ατμοσφαιρικός, να έχει τουλάχιστον 100 ίππους ανά λίτρο και να στροφάρει… στον Θεό! Και κάπως έτσι η BMW δημιούργησε αυτόν που για πολλούς θεωρείται ο τέλειος, ατμοσφαιρικός V12 παραγωγής για αυτοκίνητο δρόμου!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr