Το ποσό που “έπιασε” σε δημοπρασία το Fiat 128 του Tom Hanks (+video)

Οι φθορές του είναι υπαρκτές, δεν παύει όμως να είναι το αυτοκίνητο του Tom Ηanks. Δείτε τι ποσό απέσπασε σε δημοπρασία αυτό το Fiat 128...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat 124

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ότι έχει δημοπρατηθεί ένα αυτοκίνητο το Tom Hanks. Στο παρελθόν κάτι τέτοιο είχε γίνει και στο λευκό του Fiat 126, με τα χρήματα που συλλέχθηκαν να πηγαίνουν σε καλό σκοπό. Αυτή τη φορά, στο “σφυρί” βγήκε το Fiat 128 που ανήκει επίσης στον συμπαθέστατο ηθοποιό.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έφτασε στα χέρια του το 2017 και αξίζει να αναφέρουμε πως στο “βιογραφικό” του περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στην ταινία “The Post” με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Tom Hanks. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, το αυτοκίνητο έχει δεχθεί κάποια περιποίηση, όπως για παράδειγμα το νέο εξωτερικό χρώμα. Ωστόσο, ειδικά στο εσωτερικό υπάρχουν κάποιες φθορές στα καθίσματα.

Κάτω από το καπό του εικονιζόμενου Fiat 128 συναντάμε έναν τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1.290 κ.εκ., ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων και πρόσφατα δέχθηκε την απαραίτητη συντήρηση.

Στις 26/7 ολοκληρώθηκε η δημοπρασία και το αυτοκίνητο πωλήθηκε έναντι του ποσού των 24.375 δολ., ποσό που μεταφράζεται σε 24.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την σχετική αγγελία του οίκου “Bring A Trailer”, όπου υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.