Το πρώτο προσθιοκίνητο ηλεκτρικό με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης

Η κορυφαία έκδοση του νέου B-SUV των Ιταλών έρχεται με μία πρωτιά! Απόδειξη ότι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην οδηγική συμπεριφορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Junior Veloce

Λίγο μετά την επίσημη αποκάλυψη της κορυφαίας έκδοσης του ιταλικού B-SUV, η Alfa Romeo γνωστοποίησε μία άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία. Η νέα Alfa Romeo Junior Veloce είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό προσθιοκίνητο μοντέλο που εξοπλίζεται με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ακόμα μία απόδειξη για το πόση δουλειά έχει γίνει στον τομέα της δυναμικής συμπεριφοράς του μοντέλου.

Δείτε επίσης: Το μοντέλο που αγοράζεις τώρα και πληρώνεις πρώτη δόση το 2025

Όπως αναφέρει η ιταλική εταιρεία, στη νέα Alfa Romeo Junior Veloce κάνει ντεμπούτο το 4ης ​​γενιάς torsen. Το πιο πρόσφατο μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες. Αποστολή του είναι να κατανέμει τη ροπή μεταξύ των μπροστινών κινητήριων τροχών με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, ενώ συμβάλλει στην απουσία τάσεων υποστροφής στο αμάξωμα.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης TorSen πρωτοστάτησε στην Alfa Romeo 147 Q2 το 2006.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα Alfa Romeo Junior Veloce αποδίδει 280 ίππους και η μέγιστη ροπή φτάνει στα 345 Nm. Εκτός από τον ισχυρότερο κινητήρα, η κορυφαία Junior διαθέτει και πολλές ακόμα μηχανολογικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

Για παράδειγμα, η κρεμαγέρα έχει λόγο μετάδοσης 14,6:1, η ανάρτηση είναι 2,5 εκατ. χαμηλωμένη και το σύστημα πέδησης διαθέτει τεράστιους εμπρός δίσκους διαμέτρου 380 mm με 4πίστονες μονομπλόκ δαγκάνες. Ταυτόχρονα, τη μέγιστη πρόσφυση του εμπρός συστήματος εγγυώνται, πέρα από το Torsen διαφορικό, και οι τροχοί 20” με σπορ ελαστικά χαμηλού προφίλ που επιπλέον εξασφαλίζουν κορυφαία ακρίβεια και αμεσότητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.