Το Ράλι Ακρόπολις ζωντανεύει από τις δοκιμές των εργοστασιακών ομάδων (+video)

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που το Ράλι Ακρόπολις ανήκε στο ημερολόγιο του WRC όμως, οι δοκιμές των εργοστασιακών ομάδων το κρατάνε ζωντανό.

Βρείτε μας στο

Η Toyota Gazoo Racing, εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της ιαπωνικής μάρκας, βρίσκεται στην χώρα μας και σε… Ακροπολικές διαδρομές, για να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του Ράλι Τουρκίας.

Δείτε επίσης: Που κατασκευάζονται τα Toyota που πωλούνται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα;

Για μία ακόμη χρονιά, τουλάχιστον μία εργοστασιακή ομάδα, επέλεξε διάσημες “Ακροπολικές” Ειδικές Διαδρομές για να κάνει τις δοκιμές της, δίνοντας έτσι μια γεύση από το τι θα μπορούσαμε να ζήσουμε, αν είχαμε το Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του WRC.

Ο Θωμάς Ευθυμίου πήρε τα… βουνά για να μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα που επικράτησε. Δείτε πιο κάτω στο video τι έχει να μας πει για το Ράλι Ακρόπολις και τις δοκιμές της Toyota, καθώς περνά το Toyota Yaris WRC με πλήρωμα τους Elfyn Evans – Scott Martin.

mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: tefthymiou@traction.gr