Το ραντεβού για κόντρες μέσω Tik Tok και η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ.

"Σε περίπτωση που έχουμε στρουμφοπαρέα φεύγουμε για Ρίο", έγραφαν! Ακάλεστη ήρθε στο ραντεβού για κόντρες η ΕΛ.ΑΣ. και "ξήλωσε" πινακίδες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κόντρες

Όλα ήταν έτοιμα για την “κρυφή” συνάντηση το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Πάτρα. Η οργάνωση γινόταν μέσω αναρτήσεων στο Tik Tok, αλλά οι κόντρες δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, μιας και η Ελληνική Αστυνομία έδωσε το παρόν και γνωστοποίησε τον “απολογισμό” της.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, οι αστυνομικοί απομάκρυναν περίπου 250 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν στους αυτοσχέδιους αγώνες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 42 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:
“Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Αχαΐας, της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί απομάκρυναν περίπου 250 άτομα, από περιοχή της Πάτρας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για παρακολούθηση ή συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, συνέλαβαν τέσσερα άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαίωσαν συνολικά (42) παραβάσεις για επίδειξη ικανότητας κατά την οδήγηση, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης, στέρηση ΚΤΕΟ και φθαρμένα ελαστικά.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών”.

Πηγές: tempo24, ΕΛ.ΑΣ. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.